Velkommen til Sky Sing!

Sky Sing er ungdomskoret i Ynglingen, og med fullt band synges alt fra gospel og salmer til pop og rock. Harald Eriksen og Inger Hodne og Marit Hodne er dirigenter for koret som alltid har plass til flere sangere fra ungdomskolen og videregående.

Sky Sing øver hver torsdag i Ynglingen kl. 18.30 til 21. Det er bare å møte opp!

 

Vi har alltid plass til flere sangere, stikk innom og prøv om det er noe for deg!

Kontaktperson er Sindre Immerstein: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Musikalske ledere er:

Harald Eriksen tlf.: 932 84 045

Inger Hodne tlf.: 47 26 19 18

 

Vi bruker facebook til å legge ut oppdaterte nyheter fra skysing. Lik gjerne siden vår

 

13006615 10204476569554573 3561826398300654910 n

 

 

Velkommen til 25. Stavanger

Speiderne

Ynglingens KFUK-KFUM-speidere består av jenter og gutter i alle aldersgrupper. Felles møtedag er torsdager fra kl.18 i speiderrommene i Ynglingekjelleren. Det er god plass til flere speidere. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

25. Stavanger KFUM er en speidergruppe som holder til i Ynglingen på Lassa i Stavanger. Vi startet opp allerede i 1945, og har holdt på siden. Vårt hovedmål er å lære barn og unge om å ferdes i naturen og skaperverket, og å formidle kristendommen særlig sett i forhold til naturen.

Vi er tilsluttet Rogaland KFUK-KFUM speidere og Norges KFUK-KFUM speidere. Det som er spesielt med vår gruppe i forhold til andre, er at vi ikke tilhører en bestemt menighet, men er med i en forening, nemlig Stavanger KFUK-KFUM Ynglingen.

25. Stavanger KFUK.KFUM-speidere kontakt:  Henning Dale,  917 83 699,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til Knerten

Hele Ynglingehallen fylles med baller, trehjulssykler, tjukkaser og annen moro for barn fra 0-6 år sammen med foreldrene kl. 1000 -1200 på mandager. Knerten avslutter med sangstund og matpakkelunsj.

 

Påmelding ikke nødvendig. 

knerten

Knerten er et lite himmelrike for ditt/dine barn. Hele Ynglingehallen er fyllt opp med leker, matter, hoppebrett, sklier, trehjulsykler, hoppeballer, bukker, benker m.m. Masse ulike aktiviteter og stor boltreplass. Knerten er et formiddagstilbud for deg og dine barn: Hver mandag kl. 10.00 - 12.00. Ta med matpakke!

For barn mellom 0 og 6 år i følge med en voksen.

Opplegget

På mandag formiddag samles det ca 30-50 små og store. Etter ca. en time med forskjellige "frie"a ktiviteter samles alle til sangleker og samlingsstund. Knerten har nok fostret både idretts- og sangtalenter. Den siste halvtimen spiser vi medbrakt matpakke. vi spanderer te og kaffe på de voksne.

KNØTTENATT arrangeres hvert år i mai/juni. Alle 4-6 åringer i følge med foreldre er velkommen.

Datoer høsten 2013

Knerten arrangeres hver mandag fra kl 10 – 12 på linje med skoleruta
Høstsemesterets første samling er mandag 2. september
Kontaktperson for Knerten er Marit Løkken tlf 51556273/ 959 38 978

knerten_aktivitet

Bli med i speideren du også!

plakat

SPEIDER i Ynglingen

torsdager 18.00  - 19:00 

1. og 2.-klassinger ønskes spesielt velkommen 

Kontakt gruppeleder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Speiderhytta Baroniet

25. Stavanger KFUK-KFUM har en nydelig hytte på Torsnes i Strand kommune som vi reiser mye til. Den leies også ut til andre lag og foreninger som har lyst å komme seg ut på tur.  

Baroniet ligger i naturskjønne omgivelser 1 km gange fra Preikestolhytta. Fra Preikestolhytta må en gå ned til vannet og følge stien på venstre sida mot Torsnes. Det tar 15-20 minutter å gå.

For å komme seg til Preikestolhytta kan en ta buss eller kjøre bil. Med bil må en ta ferje fra Stavanger til Tau eller Lauvik til Oanes og følge skiltinga til Preikestolen. Parker ved Preikestolhytta (kr 100,- i avgift). Med rutebuss anbefaler vi å ta Tau-ferja.  

Baroniets dag

Hvert år arrangeres Baroniets dag en søndag i slutten mai. Det er en gammel tradisjon hvor Stavanger KFUK-KFUM-speidere inviterer alle Ynglingens medlemmer og speiderenes familier til å være med oss i flotte omgivelser på Baroniets dag. Speiderhytten vår Baroniet som ligger på Torsnes, i underkant av 2 kilometer fra parkeringsplassen til Preikestolen. Dette er en dag hvor det er rom for mimring, grilling, bading, kano padling, tur til preikestolen og ikke minst for å treffe gamle kjente. Det hele starter kl 1100 med speidergudstjeneste. Etterpå blir det muligheter for grilling, bading, kanopadling og andre aktiviteter.

Spørsmål rettes til Henning Dale, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 91783699.

Velkommen alle sammen !

Vierleirer sommeren 2017

viersommerleir1Sommeren 2017 var det som vanlig sommerleirer for barn og ungdom på Vier.

Årets leirer var en stor suksess med mange barn og unge tilstede og mange kjekke aktiviteter.

Les mer …