Back to Top

ynglingen logo 240

Velkommen til 25. Stavanger

Speiderne

Ynglingens KFUK-KFUM-speidere består av jenter og gutter i alle aldersgrupper. Felles møtedag er torsdager fra kl.18 i speiderrommene i Ynglingekjelleren. Det er god plass til flere speidere. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

25. Stavanger KFUM er en speidergruppe som holder til i Ynglingen på Lassa i Stavanger. Vi startet opp allerede i 1945, og har holdt på siden. Vårt hovedmål er å lære barn og unge om å ferdes i naturen og skaperverket, og å formidle kristendommen særlig sett i forhold til naturen.

Vi er tilsluttet Rogaland KFUK-KFUM speidere og Norges KFUK-KFUM speidere. Det som er spesielt med vår gruppe i forhold til andre, er at vi ikke tilhører en bestemt menighet, men er med i en forening, nemlig Stavanger KFUK-KFUM Ynglingen.

Bli med i speideren du også!

plakat

 

 

SPEIDER i Ynglingen

torsdager 18.00  - 19:00 

1. og 2.-klassinger ønskes spesielt velkommen til oppstart i januar!

 

Mer info finner dere på:  25stavanger.kmspeider.no eller kontakt gruppeleder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Speiderne starter torsdag 14. januar kl 18:00

Speiderne i Ynglingen starter opp torsdag 14. januar klokken 18:00 . Ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen!

Speiderhilsen
25. Stavanger KFUK.KFUM-speidere
Henning Dale
917 83 699
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Speiderhytta Baroniet

25. Stavanger KFUK-KFUM har en nydelig hytte på Torsnes i Strand kommune som vi reiser mye til. Den leies også ut til andre lag og foreninger som har lyst å komme seg ut på tur. For mer info, se egen infoside.