Velkommen til 25. Stavanger

Speiderne

Ynglingens KFUK-KFUM-speidere består av jenter og gutter i alle aldersgrupper. Felles møtedag er torsdager fra kl.18 i speiderrommene i Ynglingekjelleren. Det er god plass til flere speidere. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

25. Stavanger KFUM er en speidergruppe som holder til i Ynglingen på Lassa i Stavanger. Vi startet opp allerede i 1945, og har holdt på siden. Vårt hovedmål er å lære barn og unge om å ferdes i naturen og skaperverket, og å formidle kristendommen særlig sett i forhold til naturen.

Vi er tilsluttet Rogaland KFUK-KFUM speidere og Norges KFUK-KFUM speidere. Det som er spesielt med vår gruppe i forhold til andre, er at vi ikke tilhører en bestemt menighet, men er med i en forening, nemlig Stavanger KFUK-KFUM Ynglingen.

25. Stavanger KFUK.KFUM-speidere kontakt:  Henning Dale,  917 83 699,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.