Speiderhytta Baroniet

25. Stavanger KFUK-KFUM har en nydelig hytte på Torsnes i Strand kommune som vi reiser mye til. Den leies også ut til andre lag og foreninger som har lyst å komme seg ut på tur.  

Baroniet ligger i naturskjønne omgivelser 1 km gange fra Preikestolhytta. Fra Preikestolhytta må en gå ned til vannet og følge stien på venstre sida mot Torsnes. Det tar 15-20 minutter å gå.

For å komme seg til Preikestolhytta kan en ta buss eller kjøre bil. Med bil må en ta ferje fra Stavanger til Tau eller Lauvik til Oanes og følge skiltinga til Preikestolen. Parker ved Preikestolhytta (kr 100,- i avgift). Med rutebuss anbefaler vi å ta Tau-ferja.  

Baroniets dag

Hvert år arrangeres Baroniets dag en søndag i slutten mai. Det er en gammel tradisjon hvor Stavanger KFUK-KFUM-speidere inviterer alle Ynglingens medlemmer og speiderenes familier til å være med oss i flotte omgivelser på Baroniets dag. Speiderhytten vår Baroniet som ligger på Torsnes, i underkant av 2 kilometer fra parkeringsplassen til Preikestolen. Dette er en dag hvor det er rom for mimring, grilling, bading, kano padling, tur til preikestolen og ikke minst for å treffe gamle kjente. Det hele starter kl 1100 med speidergudstjeneste. Etterpå blir det muligheter for grilling, bading, kanopadling og andre aktiviteter.

Spørsmål rettes til Henning Dale, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 91783699.

Velkommen alle sammen !