BibelDykk tirsdag 13. oktober – Jan Ove Høgsveen om Johannes evg. Kap. 4 + 7

Vi fortsetter høstens gjennomgang av Johannes evangeliet, og tirsdag 13. oktober kl 19:30 tar Jan Ove Høgsveen utgangspunkt i kapittel 4 og 7.
Temaet for kvelden er 
"Det levende vannet".

Vi spurte Jan Ove Høgsveen hva han har å bidra med på tirsdagens BibelDykk:

- Mange av de bibelske fortellingene opplever vi ofte at vi kjenner ut og inn, og vi forventer dessverre sjelden noe nytt ut av dem, sier Jan Ove. –Visste du f.eks at fortellingen om kvinnen ved brønnen i Joh. 4. har to forklaringer? En jødisk og en vestlig. – Kommer du på BibelDykk så får du begge! 

Og Jesus kommer ofte med utsagn som vi ikke alltid tenker så nøye igjennom; for hva mener Jesus f.eks når han snakker om "det levende vannet"?  Hvilken innvirkning vil dette levende vannet i så fall ha på livene våre? Hva vil det si at vi ikke skal tørste igjen.. osv?

Bli med på et virkelig dypdykk ned i bibelteksten og opplev den fantastiske sannheten som skjuler seg bak ordene! Oppfordrer og utfordrer Jan Ove Høgsveen - og kommer så med en siste oppfordring: - les deg gjerne opp om "den samaritanske kvinnen" i Johannes kap. 4 før du kommer på BibelDykk.

Som du skjønner så kan du regne med en både utfordrende og inspirerende bibeltime når Jan Ove Høgsveen er kveldens "dykkeleder"-  en bibeltime som du ikke bør gå glipp av – rett og slett et BibelDykk – med kunnskap og mat for sjel og ånd.

NB! Har du har egen Bibel oppfordrer vi til å ta den med på BibelDykk 

Jan Ove Høgsveen er utdannet lærer og en inspirerende taler som gjerne går dypt i sin undervisning. Han er en dyktig og allsidig pedagog som både er interessant og morsom å høre på, noe vi har fått erfare på hans tidligere BibelDykk.

Hver BibelDykk kveld avsluttes enten med en kort nattverdsliturgi eller en Kveldsbønn i kapellet. Denne gangen er det Kveldsbønn.

Til sist inviterer vi også til enkel kveldsmat i kafeen, det er en hyggelig stund med god anledning til å la drøsen går godt rundt bordene, gjerne om kveldens tema.

Velkommen til BibelDykk i Ynglingen, tirsdag 13.oktober kl 19:30