Velkommen til BibelDykk i Ynglingen, tirsdag 4. april kl 19:30

Dag Kjøllesdal er kveldens dykkeleder, og han sier om emnet:

Kan vi ta det for gitt at Gud vil gi når vi ber? Hva innebærer det at vi ber om at Gud skal gi "oss og vårt" i stedet for "meg og mitt"? Hva med det vi trenger for i morgen? Hva er egentlig det daglige brød?

Kom i BibelDykks rette ånd, og bli inspirert både av Bibelen og andre menneskers tro!

 

Dag Kjøllesdal har vært misjonær i Japan og jobbet i personalavdelingen i Det Norske Misjonsselskap.

Dag Kjøllesdal er en inspirerende og engasjerende taler med et varmt og ekte sjelesørgerisk perspektiv på sin forkynnelse. Dette blir en fin bibeltime som du ikke bør gå glipp av – et BibelDykk – med kunnskap og mat for sjel og ånd.

 

Med en så solid bakgrunn har vi virkelig noe å se fram til, og har du egen Bibel, så oppfordres du til å ta den med på BibelDykk.

Hver BibelDykk kveld avsluttes med en kort nattverdsliturgi og en enkel kveldsmat der drøsen går godt rundt bordene.

Håper at du kommer!

BibelDykk er for alle som ønsker å finne ut mer om livet og troen. Målet er å hjelpe og utruste til å finne "skattene" og svarene som Bibelen inneholder. Vi kaller det derfor et "dykkerkurs" for deg som vil bli inspirert av Bibelen og andres tro.  

Vi vil samtidig presisere at BibelDykk er for alle – unge og eldre – uansett tilhørighet. Her trenger du ikke noe “medlemskort”, verken i Ynglingen eller andre organisasjoner eller menigheter. Vi håper og tror – og ønsker, at alle skal kjenne seg velkommen!

Hjertelig velkommen til BibelDykk i Ynglingen