Velkommen til BibelDykk i Ynglingen, tirsdag 9. mai kl 19:30

Jan Ove Høgsveen er kveldens dykkeleder, og fortsetter serien der vi går igjennom bønnen Fader Vår.

Hva vil disse versene si oss, sammen med noen vers like etter Fadervår bønnen.  Må jeg tilgi alt?  Kan jeg tilgi alt? Hva betyr skyld? Er det en slags gjeld?  Hva skjer hvis jeg ikke tilgir?  Hva skjer i mitt liv?  Mange har nok slitt med disse spørsmålene.  Kom og få en utfordrene undervisning basert på denne setningen i Fader vår!

Kom i BibelDykks rette ånd, og bli inspirert både av Bibelen og andre menneskers tro! 

Jan Ove Høgsveen er utdannet lærer og en inspirerende taler som gjerne går dypt i sin undervisning. Han er en dyktig og allsidig pedagog som både er interessant og morsom å høre på, noe vi har fått erfare på hans tidligere BibelDykk.

Med en så solid bakgrunn har vi virkelig noe å se fram til, og har du egen Bibel, så oppfordres du til å ta den med på BibelDykk.

Hver BibelDykk kveld avsluttes med en kort nattverdsliturgi og en enkel kveldsmat der drøsen går godt rundt bordene.

Håper at du kommer!

BibelDykk er for alle som ønsker å finne ut mer om livet og troen. Målet er å hjelpe og utruste til å finne "skattene" og svarene som Bibelen inneholder. Vi kaller det derfor et "dykkerkurs" for deg som vil bli inspirert av Bibelen og andres tro.  

Vi vil samtidig presisere at BibelDykk er for alle – unge og eldre – uansett tilhørighet. Her trenger du ikke noe “medlemskort”, verken i Ynglingen eller andre organisasjoner eller menigheter. Vi håper og tror – og ønsker, at alle skal kjenne seg velkommen!

Hjertelig velkommen til BibelDykk i Ynglingen