Tirsdag 14. november kl 19:30

Dykkeleder: Bernhard ”Benna” Pedersen

Tema: "Guds rike, Guds makt og Guds ære”

  – forrektige Bibeltimer for heile byen


”Guds rike, Guds makt og Guds ære,” er et fantastisk tema, både for denne BD kvelden og for avslutningen av vår gjennomgang av Herrens Bønn, ”Fader Vår”, fra Matteus kap. 6. Vi er nå kommet til bønnens siste ledd i vers 13 b: "For riket er ditt og makten og æren i evighet. Amen.” 

Dette siste bønneleddet kan vi vel nærmest kalle "alle bønners Halleluja kor," ”Guds rike, Guds makt og Guds ære,” det er jo dette det handler om, sier kveldens dykkeleder, Benna Pedersen. - Å tilbe og ære Ham er jo selve kjernen i menighetens gudstjeneste og i vårt eget liv.

Velkommen til semesterets siste BibelDykk i Ynglingen. Vi møtes i Kapellet i 1. etasje kl 19:30

Hver BibelDykk kveld avsluttes med en kort nattverdsliturgi og en enkel servering der drøsen går godt rundt bordene. Håper at Du kommer!              
 Les mer om Benna Pedersen og BibelDykk...

Benna Pedersen er en kjær- og mye brukt taler, også på BibelDykk i Ynglingen. Han formidler Guds Ord fra hjerte til hjerte - et hjerte som brenner – for Gud og mennesker. En engasjert, ekte og trygg prest og forkynner, varm og nær… og glimtet i øyet… er alltid der.

I vårt distrikt  er Bernard Pedersen kanskje mest kjent som mangeårig sokneprest i Varden menighet, Stavanger (80-85) og i Gand menighet i Sandnes fra 1986 til 2003. Han er utdannet på MHS i Stavanger og MF i Oslo.  Misjonsprest i Japan 64-77. Immigrasjonsprest i Minnekirken i Chicago 1998- 2001 og 2006.  Vikariert som prest i ca 9 år frem til juni i fjor, bl. annet i Nord Norge 4 ganger, Sogn og Fjordane, Jæren og Sandnes. Drevet Teleioskurs, alfakurs og evangeliseringskurs mm. Bernard er gift og har 6 barn, samt 14 barnebarn. Han er bosatt i Sandnes.
…Solide greier, m.a.o. så vi har vi virkelig noe å se fram til. 
    
                                                                  
BibelDykk er for alle som ønsker å finne ut mer om Livet og Troen. Derfor kaller vi det for "et dykkerkurs for deg som vil bli inspirert av Bibelen og andres tro". For Bibelen- og troen har med livet og hverdagen vår å gjøre... Skal vi kort oppsummere vårt bibelsyn, så tror vi at Bibelen er Guds åpenbarte ord til oss mennesker, og at sentrum i dette må være Jesus Kristus - som "den personen Bibelen åpenbarer." Derfor har vi disse dykkene i "Guds Ord", for å hjelpe og utruste til å finne "skattene" og svarene som Bibelen inneholder. Men viktigst av alt ønsker vi "å peke på Jesus".


BibelDykk er for alle – unge og eldre – uansett tilhørighet. Her trenger du ikke noe “medlemskort”, verken i Ynglingen eller andre organisasjoner eller menigheter. 

Velkommen til BibelDykk i Ynglingen, tirsdag 14. november kl 19:30

 

- forrektige Bibeltimer for heile byen