Velkommen til Lille-lørdag

lillelørdag

Lille-lørdag er Ynglingens aktivitetstilbud til alle voksne i sin beste alder. 
Hyggelige samlinger kombinert med inspirerende foredrag og et tydelig hint av "veien blir til mens vi går" er den enkle oppskriften. 

Er du tidligere yngling som ønsker å vende tilbake, eller er du nyskjerrig på Ynglingen - bli med, og ta gjerne med deg en venn!

Å spise sammen er en viktig del både av Ynglingens kulter og kristen kultur forøvrig. 
Lille-lørdag disker opp til et forhåpentligvis herlig måltid etter picnic-prinsippet: Alle tar med seg en rett, og vi deler på det vi har! 

Ynglingen ligger på Lassa, nærmere bestemt Ytre Eiganesvei 21. Vi holder ofte til i Duesalen i Ynglingen. 
Foreningen Ynglingen er en del av Norges KFUK-KFUM som igjen er en del av de globale organisasjonenene YWCA og YMCA.

Lille-Lørdag onsdag 23. oktober kl 1930 "Hva får oss til å velge en handling?"

lillelørdag

Lille-lørdag er Ynglingens aktivitetstilbud til alle voksne i sin best alder. Hyggelige samlinger kombinert med inspirerende foredrag og et tydelig hint av "veien blir til mens vi går" er den enkle oppskriften. Er du tidligere ynglinger som ønsker å vende tilbake, eller er du nysgjerrig på Ynglingen - bli med, og ta gjerne med deg en venn!  

Tid: Onsdag 23. okt kl. 19.30-21.30
Sted: Ynglingens lokaler på Lassa.

-Gjør du deg etiske overveielser i hverdagen? Eller er etikk bare noe du vagt kan huske at læreren snakket om på ungdomsskolen? Fortvil ikke, det er hjelp å få. 

Lars Helge Myrset er teolog og leder Avdeling for prestetjeneste og diakoni ved Tasta sykehjem. Avdelingen veileder blant annet kommunale tjenester i etisk refleksjon. På Lille-Lørdag snakker Lars Helge om: "Hva får oss til å velge en handling?"

Ta gjerne med en venn og en matbit til felles kveldsmat. Velkommen :)

Les mer om Lille-lørdag på denne lenken.