Velkommen til Senior-Ynglingen

Møter for menn i Ynglingen annenhver torsdag kl.11 med foredrag, "5-minutter", mat og drøs.

Et viktig innslag på møtene er det sosiale samvær rundt småbord med servering og drøs i de 50 minuttene. I den neste timen er det et 5 minutters innlegg over et fritt valgt emne samt foredrag med etterfølgende kommentarer og spørsmål. Emnene varierer fra sentrale kristne oppbyggelser til orienteringer om kirke- og samfunnsliv.

Opptakten til Senior-Ynglingen ble tatt av brødrene Egil og Knut Roaldkvam i 1993. Målgruppen den gang var seniormedlemmer fra Ynglingen, men den har nå allsidig rekruttering fra hele distriktet.

Møtene foregår i Ynglingen i Ytre Eiganesvei 21 (tidligere Rektor Berntsensgate 7), men unntaksvis flyttes møtene til Stokka Kirke.

Kl. 11.00-1150: Fleksitid med drøs og dråpe.

Kl. 1150-1300: Kjernetid med program.

Senior-Ynglingen er en forening uten medlemskap for voksne menn som møtes annenhver torsdag i Hæremsalen i Ynglingens lokaler. Frammøtet varierer mellom 140 og 185 etter at det er sendt ut månedlige innbydelser. Det er også laget en lukket Facebookgruppe for Senior ynglingen som finnes på denne lenken.

Kontaktpersoner: Kjell Bols ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) og Per Christian Malmin ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Det er bare å møte opp, velkommen!

Les mer …

Senior Ynglingen torsdag 12. desember kl 1100 til 1330

Velkommen til julemøtet i Senior Ynglingen torsdag 12. desember 2019 kl 1100 til 1330.

seniorynglingen

Festtaler: Sven Egil Omdal: "STAVANGER – slik du var"

Festtaler: Sven Egil Omdal: "STAVANGER – slik du var"Sven Egil Omdal er ekte siddis med en allsidig fortid som både journalist og redaktør i flereaviser, bl.a. Stavanger Aftenblad og Vårt Land. Han har også vært leder i Norsk Journalistlagog Pressens Faglige Utvalg. I dag arbeider han som freelancer, og vi ser ofte interessanteartikler av ham i Aftenbladet. Han ga ut en bok med samme tittel som foredraget i 2018, medbilder av fotograf Olaf A. Ellingsen.

Musikalsk innslag: Kari Arnøy, sang, Jens Petter Abel, piano

Kari Arnøy er daglig leder i Stokka og Kampen menigheter. Hun synger og dirigerer mye påfritiden. Tidligere ansatt som redaktør for personal- og organisasjonsutvikling i Aftenbladet.Jens Petter Abel arbeider innenfor HMS og spiller piano i «Syng for Guds skyld».

Les mer …