Velkommen til Senior-Ynglingen

Møter for menn i Ynglingen annenhver torsdag kl.11 med foredrag, "5-minutter", mat og drøs.

Et viktig innslag på møtene er det sosiale samvær rundt småbord med servering og drøs i de 50 minuttene. I den neste timen er det et 5 minutters innlegg over et fritt valgt emne samt foredrag med etterfølgende kommentarer og spørsmål. Emnene varierer fra sentrale kristne oppbyggelser til orienteringer om kirke- og samfunnsliv.

Opptakten til Senior-Ynglingen ble tatt av brødrene Egil og Knut Roaldkvam i 1993. Målgruppen den gang var seniormedlemmer fra Ynglingen, men den har nå allsidig rekruttering fra hele distriktet.

Møtene foregår i Ynglingen i Ytre Eiganesvei 21 (tidligere Rektor Berntsensgate 7), men unntaksvis flyttes møtene til Stokka Kirke.

Kl. 11.00-1150: Fleksitid med drøs og dråpe.

Kl. 1150-1300: Kjernetid med program.

Senior-Ynglingen er en forening uten medlemskap for voksne menn som møtes annenhver torsdag i Hæremsalen i Ynglingens lokaler. Frammøtet varierer mellom 140 og 185 etter at det er sendt ut månedlige innbydelser. Det er også laget en lukket Facebookgruppe for Senior ynglingen som finnes på denne lenken.

Kontaktpersoner: Kjell Bols ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) og Per Christian Malmin ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Det er bare å møte opp, velkommen!

Les mer …

Senior Ynglingen møte torsdag 31. mai

senior ynglingen logoVelkommen til Senior Ynglingen møte i Ynglingen torsdag 24. mai 2018 kl 1100.

I kjernetiden får vi høre Andreas Malmin: ” Kampene i Dirdal og Gloppedal aprildagene 1940. Hvorfor skulle tyskerne stoppes her?”
Andreas Malmin har vært bonde på Malmin. Gården er nå overgitt gitt til barnebarn og han og kona Sigrun er bosatt i Sandnes. De ellers har hatt ansvar for å bygge opp krigsminnemuseet i Dirdal. Her er det omvisning etter avtale. De har også vært frivillige på kirka i Albir i Spania i mange år.

Hjertelig velkommen, og be gjerne med deg noen du kjenner, og som kan ha glede av å delta på møtene i Senior-Ynglingen!

Les mer …

Senior Ynglingen møte torsdag 24. mai

senior ynglingen logoVelkommen til Senior Ynglingen møte i Ynglingen torsdag 24. mai 2018 kl 1100.

I kjernetiden får vi høre Knut Holter: ” Folkelig og tverrkulturell bibeltolkning”
Knut Holter er professor i bibelvitenskap ved VID Misjonshøgskolen. Forsker nå på afrikanske lesestrategier i forhold til Bibelen. Han har også tidligere vært foredragsholder i Senior Ynglingen

Hjertelig velkommen, og be gjerne med deg noen du kjenner, og som kan ha glede av å delta på møtene i Senior-Ynglingen!

Les mer …

Senior Ynglingen møte torsdag 12. april

senior ynglingen logoVelkommen til Senior Ynglingen møte i Ynglingen torsdag 12. april 2018 kl 1100.

I kjernetiden får vi høre Willy Ludvigsen: "Med lukt av jungel olje". 

Willy Ludvigsen vokste opp i et krigsherjet Kongo. Han er selv pilot, og daglig leder av Mission Aviation Fellowship (MAF) i Norge.MAF er verdens største aktør innen bistandsflyvning med småfly. MAF flyr misjon, utvikling, nødhjelp og ambulanse.

Les mer …

Senior Ynglingen møte torsdag 26. april

senior ynglingen logoVelkommen til Senior Ynglingen møte i Ynglingen torsdag 26. april 2018 kl 1100.

I kjernetiden får vi høre Åslaug Ihle Thingnæs: ”Håp i håpløysa: Kreativ og livskraftig tru i Midtausten"

Åslaug Ihle Thingnæs har arbeidet i Det norske Misjonsselskap (NMS) gjennom flere år. De siste 5 åra har hennes hovudfokus vært på Midtausten og Pakistan, og NMS sitt engasjementder. Hun er seniorrådgiver i NMS Global med arbeidsområde migrasjon.

Les mer …