Velkommen til Senior-Ynglingen

Møter for menn i Ynglingen annenhver torsdag kl.11 med foredrag, "5-minutter", mat og drøs.

Et viktig innslag på møtene er det sosiale samvær rundt småbord med servering og drøs i de 50 minuttene. I den neste timen er det et 5 minutters innlegg over et fritt valgt emne samt foredrag med etterfølgende kommentarer og spørsmål. Emnene varierer fra sentrale kristne oppbyggelser til orienteringer om kirke- og samfunnsliv.

Opptakten til Senior-Ynglingen ble tatt av brødrene Egil og Knut Roaldkvam i 1993. Målgruppen den gang var seniormedlemmer fra Ynglingen, men den har nå allsidig rekruttering fra hele distriktet.

Møtene foregår i Ynglingen i Ytre Eiganesvei 21 (tidligere Rektor Berntsensgate 7), men unntaksvis flyttes møtene til Stokka Kirke.

Kl. 11.00-1150: Fleksitid med drøs og dråpe.

Kl. 1150-1300: Kjernetid med program.

Senior-Ynglingen er en forening uten medlemskap for voksne menn som møtes annenhver torsdag i Hæremsalen i Ynglingens lokaler. Frammøtet varierer mellom 140 og 185 etter at det er sendt ut månedlige innbydelser. Det er også laget en lukket Facebookgruppe for Senior ynglingen som finnes på denne lenken.

Kontaktpersoner: Kjell Bols ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) og Per Christian Malmin ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Det er bare å møte opp, velkommen!

 

- en kort presentasjon og en invitasjon til nye deltakere...

Formålet med Senior-Ynglingen er å skape et kristent omsorgs- og trivselsfellesskap for menn som har torsdag formiddager ledige.

Fra starten i 1993 var det bare voksne menn fra KFUM og Ynglingen som deltok. De fleste som er med i dag har ikke tidligere tilknytning til KFUM/Ynglingen. Møtene holdes i Ynglingens lokaler på Lassa ca. annenhver torsdag fra kl. 1100 til kl. 1300, og ca. 100 menn kommer sammen hver gang.

Den første timen serveres rundstykker og kaffe eller te mens drøset går rundt småbord. Den neste timen er kjernetid med foredrag eller kåseri om et aktuelt emne med innhold som bestemmes av skiftende 5-manns komiteer for hver måned. Disse komiteene står fritt i sitt emnevalg, men de har det klare og viktige mål at det skal være med et Guds ord på alle møtene – enten som emne i kjernetiden eller som egen skriftlesning.

Senior-Ynglingen er ikke en forening i vanlig forstand. Den sorterer ikke organisasjonsmessig under KFUM/Ynglingen. Derfor betales det heller ikke ingen medlemskontingent. For serveringen betaler hver deltaker kr 100 pr møte. Nye deltakere betaler ingenting første gang, og de får anledning til å vurdere om Senior-Ynglingen er noe for dem. De som ønsker det, får sitt navn notert og får tilsendt innbydelser hver måned.

Senior-Ynglingen er blitt et populært treffsted hvor man møter mange kjente og får del i et sosialt og stimulerende forum med mange interessante tema på dagsorden.

Synes du dette er noe å se nærmere på?

Da vil vi herved invitere deg til et besøk.

Med vennlig hilsen

Fra Kontaktutvalget i Senior-Ynglingen:
Kjell Bols, tlf 51541788
Alf Brundtland, tlf 51542493
Olav Eskeland, tlf 51542159