Syng, for Guds skyld!

Søndag 29. november inviterer vi til "Syng, for Guds skyld!"
Frisk og god allsang i St. Petri kirke - kl 19:00

Siden dette også er første søndag i advent, vil kveldens repertoar ha et visst advent preg. Frisk og god allsang blir det uansett, også denne gang ”i en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel”, ledet an av forsangere og fullt orkester.

Kveldens gjest er Astrid Kallenbach-Gustavson, en klassisk sopran, og en virkelig en ”høydare” som du bare MÅ oppleve. Hun synger som en drøm, og når hun løfter noen av de vakreste julesangene til nye høyder blir det tilnærmet himmelsk klang :-)


Foto_Bjørn Nibe

Astrid Kallenbach-Gustavson er opprinnelig fra Leipzig i Tyskland hvor hun også studerte sang ved musikkskolen Johann Sebastian Bach. Hun har videreutdannet seg i sang hos professor Viggo Pettersen ved UiS. Hun er nå gift og bosatt i Stavanger hvor hun arbeider både som tysklærer og selvstendig musiker.

Astrids repertoar spenner fra barokkmusikk, kirkemusikk, via opera og operetter til musikaler - noe som har gitt henne en rekke oppdrag i både Norge, England og Tyskland.

Astrid har sunget i Opera- og Operettehus i Leipzig, i foajen i Stavanger konserthus, i Sandes kulturhus, hun hadde konsert på Preikestolen og hun har sunget i mangen forskjellige kirker. I 1999 og 2002 vant Kallenbach-Gustavson førstepris i musikkonkurransen ”Jugend musiziert” i Sachsen i Tyskland, en region med 4,3 millioner innbyggere.