Syng, for Guds skyld!

Søndag 27. november er det ny "Syng, for Guds skyld!" - allsangkveld i St. Petri kirke kl 19:00. 
Gjest: Hanne Vasshus - Årets Stavangerkunstner 2016

Det blir en ny kveld med frisk og god allsang i en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel, pakket inn i friske rytmer og spennende arrangementer, ledet an av forsangere og fullt orkester. Sangvalget denne søndagen bærer et visst preg av at det også er 1. søndag i advent.

Kveldens gjest er Hanne Vasshus. Hun er kåret til årets Stavangerkunstner 2016. Hanne er utdannet sanger og musikal artist og tar for tiden utdannelse som sangpedagog ved Complete Vocal Institute (CVI) i København. Hun har en flott stemme, som kommer til uttrykk innenfor flere ulike sjangre som jazz, viser, country og gospel. 

Hanne ga ut sitt debutalbum «Oh, so many things» i februar i år, et album som også lar oss skjønne hvorfor akkurat hun ble årets Stavangerkunstner 2016. På søndag kan du altså høre henne synge i St. Petri kirke kl 19:00, på "Syng, for Guds skyld!"

...og som det heter nå til dags... Lik gjerne siden vår ;-) 
Det er både kjekt og godt når du gir oss et "Like", og ikke minst at du Deler den med dine venner. Det hjelper oss til å nå ut til flere med dette enkle, glade og gode budskap; Syng, for Guds skyld!

Syng, for Guds skyld sitt bilde.Foto: Henriette Framnes Time