kfum stavanger handball 240

KFUM Beach Håndball turnering 2019beach

KFUM Stavanger Håndball arrangerer Beach Håndball turnering 14.-16. juni 2019 på Lassa Beachanlegg. Bli med på denne fartsfylte og spennende opplevelsen, hvor latter og godt humør står i fokus. Vi har distriktets beste beach håndball anlegg (4 baner) og fjorårets turnering var en formidabel suksess. 

NYHET : EGEN DAME/HERRETURNERING

 

KFUM turnering logo beach

Påmelding

Påmelding til turneringen skjer på denne lenken. Påmeldingsfrist er fredag 31. mai  2019.

Påmeldingsavgiften er kr. 900,- per lag. 

 

Påmelding via Profixio påmeldingsløsning , husk at du selv må hente ut faktura. Merk påmeldingen med ("Beach2019-" + lagnavn + klasse feks "Beach2019-KFUM1 J12")

Klasseinndeling :

 • Jenter 12 og Gutter 12 - for de som er født i 2007
 • Jenter 13 og Gutter 13 - for de som er født i 2006
 • Jenter 14 og Gutter 14 - for de som er født i 2005
 • Jenter 15 og Gutter 15 - for de som er født i 2004
 • Jenter 16 og Gutter 16 - for de som er født i 2003
 • Jenter 17 og Gutter 17 - for de som er født i 2002
 • Damer og Herrer senior

Gutter og jenter spiller i hver sine klasser. Det vil bli vurdert å slå sammen eller dele opp klasser avhengig av antall lag påmeldt. Dette slik at vi får en best mulig turnering med god motstand for alle lag.

Spillere kan delta i Beach håndball for en annen klubb enn der spiller har sin klubbtilhørighet under forutsetning av at den klubben spilleren har klubbtilhørighet til har gitt skriftlig samtykke. Dette samtykket må medbringes til turneringen.

 

Spilleform

Maks antall spillere per lag er 8. Laget er ; 1 målvakt og 3 utespillere, samt at det kan være maks 4 innbyttere. Vi anbefaler at lagene er på 6 spillere (4 + 2 innbytter) for å få mest mulig spilletid. Det er ikke lov å benytte samme spillere på flere lag i samme årsklasse. Spilletiden pr kamp er 2 x 7 minutter for alle klasser. Dersom lagene har vunnet hver sin omgang blir det shootout. 

Kampstart hvert 25 minutt.

Vinneren av en kamp får 2 poeng og taperen 0 poeng. Lagenes rekkefølge i puljespillet bestemmes på grunnlag av antall oppnådde poeng. Ved poenglikhet mellom to eller flere lag bestemmes rekkefølgen slik (referanse NHF):

 1. Innbyrdes poeng.
 2. Innbyrdes delpoeng differanse.
 3. Innbyrdes flest vunnet delpoeng.
 4. Delpoeng differanse
 5. Flest vunnet delpoeng
 6. Flest scorede poeng

 

kfum stavanger handballKontakt

KFUM Stavanger Håndball er arrangør.

Turneringsleder er : Frode Dyrdal - telefon 950 82 616

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Kampoppsett og resultatservice

Kampoppsettet blir satt opp så snart som mulig etter at påmeldingsfristen er utløpt og antall lag er kjent. Kampoppsettet gjøres senest tilgjengelig mandag 10. juni 2019.

Det legges opp til at lagene deles opp i puljer for innledende spill hvor alle i puljene spiller mot hverandre. Deretter sluttspill hvor vinnere går videre. Målsettingen er at alle lag får minimum 4 kamper.

Resultatservice skjer fortløpende under turneringen.

Kampoppsett og resultater blir tilgjengelig i profixio på denne lenken

 

Profixio TX

Det er også mulig å laste ned Profixio sin app for å ha kampoppsett og resultater enda lettere tilgjengelig.

appdownload playdownload

 

 

Facebook

facebooklogoKFUM Beach håndball har også en facebook side som finnes her : https://www.facebook.com/KFUMbeach/ . Her finnes informasjon og bilde fra tidligere års turnering og det oppdateres med informasjon og bilder fra årets etterhvert.