kfum stavanger handball 240

Keepercamp / Trener-seminar med Vanja Radic

1 2

 

Keepercamp / Trener-seminar med Vanja Radic

KFUM Håndball gjentar suksessen fra i fjor og fortsetter samarbeidet med den internasjonalt anerkjente keepertreneren Vanja Radic (vanjaradic.fi ) .

 

Lørdag 26 og søndag 27 april invitere KFUM Håndball igjen regionens keeper til KeeperCamp 25-28 april i Ynglingen, Stavanger. På KeeperCamp er målvaktene i fokus, og de vil gjennom de to dager (4 x økter) få en svært grundig innføring i Vanja’s målvaktfilosofi. Vanja er viden kjent for å være meget systematisk og er opptatt av progresjon og utvikling, og målvaktene vil få meget god inspirasjon og tips for egenutvikling. KeeperCamp er åpen for både jenter og  gutter  fra 2006 til 2001.

I fjor ble de 32 plassene til KeeperCamp utsolgt i løpet av en time. Vi forventer også i år stor pågang. Prisen for deltakelse på KeeperCamp´n er kr. 1150,-, som også inkluderer en teknisk målvakttrøye.

 

Fredag 25 april tilbyr vi også et eget Seminar for Trenere og Senior Keepere.

Seminaret består av to timer teori etterfulgt av to timer praksis.. Trenere, senior keepere og ivrige keeper foreldre er da velkommen til å få en innføring i Vanja’s filosofi og metode.  Seminaret koster 400,- og starter kl 17:00.

 

Påmelding via …. Bindende påmelding foretas så snart plassen er bekreftet ved innbetaling av kursavgiften til konto. ……….. senest innen 14. Februar. Husk : Merk innbetalingen med navn og klubb.

Da kapasiteten på begge arrangementene er begrenset, kan påmeldingen bli stengt før 15 februar hvis alle plassen blir utsolgt.

 

Spørsmål ang begge arrangementer kan rettes til Kirsten Pettersen – mail:   – mobil:    eller    Kimberley Bleivik – mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. – mobil: +47 413 98 61