Velkommen til Jenteklubben KFUM Stavanger

KFUM Stavanger Fotball har jentelag i de fleste aldersklasser. Klubben har egen jente-FFO med tilgang til både kunstgras og innendørstrening i Ynglingehallen. Klubben satser spesielt på jente/dame fotball, med målsetting om å være en veldrevet klubb med plass til alle jenter og damer der spillerne kan trives og utvikle seg.

Ønsker du å bli medlem eller mer informasjon ?

Ta kontakt!

Kontaktadresse: KFUM Stavanger Fotball, Ytre Eiganesvei 7, 4022 Stavanger.

Telefon: 40417023 (Stavanger KFUK-KFUM, Ynglingen)

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Se forøvrig kontaktliste til trenere og oppmenn

Organisering

KFUM Stavanger Fotball er en avdeling av Stavanger KFUK-KFUM Ynglingen. Det betyr at alle som blir medlemmer i klubben også blir medlemmer i Ynglingen og Norges KFUK-KFUM.

Klubbens overordnede målsetting er den samme som Ynglingens: Å drive et kristent barne- og ungdomsarbeid der mennesker får utvikle hele seg, både ånd, sjel og kropp, gjennom våre aktiviteter.

KFUM Stavanger Fotball vil derfor alltid ha et bredere fokus enn kun på sportslige resultater, ved å bidra til å gi barn og ungdom et solid verdigrunnlag. Vi skal la barn og unge utvikle seg som fotballspillere, samtidg være opptatt av hvordan spillerne har det også utenfor banen.

Klubben ønsker å videreutvikle samarbeidet med Ynglingen og foreningens to andre idrettslag; KFUM Håndball og Volleyball, ved å tilrettelegge for felles aktiviteter. 

Medlemskapet i Ynglingen gjør KFUM Fotball også til medeiere i Ynglingens leirsted på Vier. Det tilbys fotball-leir i slutten av sommerferien samt Ynglingen-weekender for ulike aldersgrupper i helgene før sommeren. Dette er viktige arrangementer som spiller en sentral rolle i å synliggjøre klubbens utenomsportslige målsettinger. I tillegg har vi gjennom medlemskapet i Ynglingen tilgang på hallen, møterom, grupperom og cafè.

Lokalisering

Vi holder til på kunstgras- og grusbanene på Lassa og vi har flotte garderober i Ynglingen. 

I tillegg har vi tilgang på grupperom, innendørs hall og Cafè, samt at vi er flittige brukere av Ynglingens leirsted på Vier.

Vis større kart