kfum stavanger handball 240

Velkommen til KFUM Håndball

KFÙMHandball

 

KFUM Håndball sin ambisjon er å gi et godt sportslig tilbud, og skape et solid miljø for spillerne i Ynglingen. KFUM Håndball er i dag en ren jenteklubb, og har lag i de fleste aldersklasser. KFUM spiller spiller sine hjemmekamper i Ynglingehallen. Jenter som ønsker å starte med håndball må gjerne ta kontakt med klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller direkte med oppmenn på det aktuelle laget.

Stinn brakke i hallen

bringyng

 

Mer enn 200 tilskuere var på tribunen da KåFå arrangerte 3. runde i Bring (NM J01) denne søndagen. Jentene leverte fin og fartsfylt håndball og slo først Charlottenlund med 25-22 for deretter å klinke til med imponerende 37-18 mot Kongsvinger. Publikum levert også varene og skapte en fantastisk stemning i hallen. Jentene ligger nå 6 plass i en hyperjevn gruppe, og er kun 1 poeng bak laget på 3 plass. 

 

 

Bringserien i Ynglingen søndag 18 mars - kommer du ?

bringDa er KFUM klar for å arrangere 3. runde i Bringserien for J16 (NM J16), søndag 18.03 i Ynglingen! Dette er første gang et lag fra KFUM har greid å kvalifisere seg til spill i BRING. Vi får besøk av Charlottenlund og Konsvinger. Kom og støtt opp om jentene og opplev ungdomshåndball på høyt nivå.

10.00  Charlottenlund - KFUM

13.00  Kongsvinger - Charlottenlund

16.00  KFUM - Kongsvinger

 

Billetter Voksne kr 50,-

Alle under 18 : Gratis

 

Håper vi sees i hallen.

 

Heia KFUM!!

 

J 2004 laget i Peter Wessel Cup

PWcup J 200416 spillere fra 2004 laget deltok i årets Peter Wessel Cup i Larvik 23-25. februar. For spillere og trenere ble dette en veldig fin og lærerik opplevelse der vi fikk møte noen av landets beste lag i årsklassen og dermed få utfordringer og motstand som man ikke finner lokalt.

Etter innledende runder med tap mot Bekkelaget og seire mot Tønsberg Turn og Kolbotn ble det 10-målsseier mot Lillestrøm i 1/16 dels finale, og så et surt ettmålstap for Haslum i 1/8dels finalen der vinnermålet kom på straffekast som Haslum fikk tildelt 1 sekund før slutt. Surt der og da, men vi sitter igjen med et stort utbytte både sportslig og sosialt - det gjør noe med samholdet i en gruppe å måtte sloss for resultatene i tette kamper. Og samtidig fikk vi en bekreftelse på at laget henger med også i kamper mot de beste østlandslagene, og at vi har noe å gjøre i den typen turneringer.

En flott turneringsopplevelse som anbefales på det varmeste også for andre av KFUMs årskull. 2004 reiser tilbake neste år...

Fantastisk håndball i Bergen

bring

 

2. runde i Norges-mesterskapet for jenter 16 (BRING) ble avholdt i helgen. Kåfå jentene spilte i Bergen, og leverte noen av sine beste prestasjoner med fartsfylt og underholdende håndball. På tribunen dominerte KåFå supportergjengen fullstendig, og ga jentene en fantastisk oppbacking. BRING er ungdomshåndball på topp nasjonalt nivå, og her er det ingen enkle kamper. Laget gikk dessverre på tap mot Ålgård (Norges beste J16 lag!) og Reistad, og seieren mot arrangørklubben Kjøkkelvik glapp i siste sekund. På tross av en noe mager poengfangst denne helgen ligger laget på delt 5 plass i sin gruppe.

 

18 mars spilles BRING turneringen for første gang til Ynglingen. Vi satser på fullsatte tribuner, mye leven og en fantastisk håndballopplevelse. Hold av datoen !!!!

Årsmøte

Innkalling til årsmøte i KFUM handball.

Årsmøtet i KFUM er fastsatt til onsdag 21. mars 2018 kl. 19.00 i Ynglingshallen møterom KÅFÅ 1.

Saker som medlemmer ønsker å ta opp på årsmøte, må sendes til styret via mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen onsdag 7. mars 2018.

Årsmøtedokumentet – saksliste/dagsorden vil blir lagt ut på våre nettsider senest en uke før årsmøte.

Alle medlemmer er velkomne.

Hilsen

Styret