kfum stavanger handball 240

Velkommen til KFUM Håndball

KFÙMHandball

 

KFUM Håndball er en ren jenteklubb med lag i de fleste aldersklasser.  KFUM Håndball skal kjennetegnes ved :

Godt miljø
Håndball skal være gøy og klubben skal fremstå som en trygg og inkluderende møteplass. Klubben vektlegger samhold, god oppførsel og god lagmoral. KFUM er en UEGO klubb og skal fremme en UEGO klubbkultur.

Et aktivitetstilbud til alle
Klubben skal holde medlems- og treningsavgifter lave slik at flest mulig kan være med lengst mulig. Klubben skal gi et tilbud til både jenter som vil satse og jenter som primært verdsetter den sosiale dimensjonen med håndballen.

Sportslige resultater
Som håndballklubb ønsker vi selvfølgelig gode sportslige resultater. Klubben tilby jentene gode treningsfasiliteter med flinke og engasjerte trenere - og flere av klubbens lag utmerker seg på topp i sine avdelinger.

 

KFUM spiller spiller sine hjemmekamper i Ynglingehallen. Jenter som ønsker å starte med håndball må gjerne ta kontakt med klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller direkte med oppmenn på det aktuelle laget.

X-Run er tilbake!!

X Run logo 3

Bli med på X-RUN – bruk KåFå Rabatten

Lørdag 21. og søndag 22 .september arrangeres X-Run på Lassa med KFUM Håndball medarrangør.

Lørdag 21. September går voksenløpet - ett av Norges tøffeste terreng-hinderløp-fylt med spenning, adrenalin og morro.  Søndag 22. september er det familieløp med deltakere fra 3 år til 90 år. Her kan lag og foreldre få prøvd seg – og endelig få svaret på hvem som er TØFFEST i familien.  

Ordinær pris for voksenløpet er nå kr. 650 og stiger til kr. 750 i september. Ordinær prisen for familieløpet er nå kr. 200 og stiger til kr. 250 i september.

Som medarrangør kan KFUM Håndball tilby medlemmer, famille og venner av klubben 15% rabatt på voksenløpet og en fast klubbpris på kun kr. 150 per deltaker på familieløpet ved bruk av rabattkoden ”KFUM”.

Et administrasjonsgebyr på kr. 20 kommer i tillegg til de oppgitte prisene.

Meld deg på og finn ut hvem som faktisk er TØFFEST. Påmelding og mer info på http://www.xrunocr.no

KFUM starter opp nye lag for jenter født i 2013 og 2014

 

kfum group

Hvis du kjenner noen jenter som har lyst til å spille håndball, få dem til å komme på «trening» i gymsalen på Eiganes skole torsdag 22 august kl. 16 (2014) eller kl. 17 (2013).

Her treffer de trener/oppmenn og kan få mer informasjon om laget og klubben.

Kontakt gjerne Eli Lokna (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 92641631) hvis du lurer på noe vedr. 2014 jentene eller Elisabeth Førland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 97726855) for 2013 laget.

Fint om du deler dette med andre foreldre og foresatte slik at vi kan bli en god gjeng som starter opp. Håndball er GØY !!

Vi har og ledige plasser i andre årsklasser, så ønsker du mer informasjon om dette så ta kontakt med sportslig leder Bjørn Helle (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 99124766 ) eller daglig leder Kimberly Bleivik ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 41398615)

Sol, Sand og Beach Håndball

beachpic

 

Fantastisk Beachturnering

KFUM Håndball takker alle spillere, dommere, trenere, oppmenn, sponsorer og dugnadsfolk som deltok på årets Beach håndballturnering. Fantastisk vær, flotte baner, gode pølser, morsomme speakere, flotte mål og glade spillere gjorde dette til tidenes turnering.

Vi gleder oss allerede til neste år og håper å se dere alle igjen 12-14. Juni 2020.

KFUM fikk 50 000 kr fra OBOS

 

obos

OBOS støtter KFUM håndball med et beløp på 50.000 kr til etablering av et nytt styrkerom i Ynglingen! 💪🏻🏋️‍♀️
Treningsromet vil ikke bare hjelpe spillerne til å bli sterkere, men vil også bli brukt til å forhindre skader!

Takk OBOS!

Vi gratulerer !!!!

storken

KFUM Håndball gratulerer Kimberly , vår daglige leder, og Tord som 8. mai kl. 00:59 ble foreldre til lille Stella.

Med to aktive håndballspillere som foreldre, så kan vi jo lure på hvilke idrett Stella kommer til å satse på 😀.#jenter2019

 

Heia Kimberly !!

 

 

 

Bjørn Helle ny sportslig leder

bjørnh

 

Bjørn Helle overtar som ny sportslig leder i KFUM Håndball. Bjørn har 2 døtre i klubben (03 og 07) og vil være en del av trenerteamet til 07 fra høsten av. Med seg i sportslig utvalg vil han få Monica Sandve (trener 08), Sverre Helland (trener 09), Yvonne Smith (materialkoordinator), Kirsten Pettersen (keeperansvarlig) og Njål Idsø (dommeransvarlig).

Styret vil benytte anledningen til å takke avtroppende sportslig leder Rolf Håkon Holmboe for mange års innsats og fremragende arbeid!