Back to Top

kfum stavanger handball 240

Velkommen til KFUM Håndball

KFÙMHandball

 

KFUM Håndball sin ambisjon er å gi et godt sportslig tilbud, og skape et solid miljø for spillerne i Ynglingen. KFUM Håndball har jentelag i de fleste aldersklasser og spiller sine hjemmekamper i Ynglingehallen. Jenter som ønsker å starte med håndball må gjerne ta kontakt med klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller direkte med oppmenn på det aktuelle laget.

 

Klubben har for tiden ikke et tilbud til gutter, men håper å kunne gi det også snart.

Nytt Jenter 2011 lag

Klubben prøver å etablere et nytt lag for jenter som født i 2011. Har du en jente som har lyst til å prøve å spille håndball, kontakt klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vis at du støtter klubben din - bli KåFå Supporter og gi Grasrotandelen til KåFå

Klubben gjør et betydelig arbeidet for unge i nærmiljøet. Mesteparten av dette arbeidet er basert på frivillig dugnadsinnsats. For å utvikle både klubb og lag videre både sportslig og miljømessig trenger klubben gode støttespillere som også kan hjelpe oss finansielt.

Vi håper særlig at bedrift som ser verdien av det arbeidet klubben gjør for unge i nærmiljøet kan bidra, så hvis du selv driver virksomhet eller jobber i en bedrift som ønsker å støtte opp om klubbens arbeid,  håper vi å få dere med på laget som KåFå Supporter. Halvparten av beløpet går rett til det laget du vil tilgodese, mens resten i hovedsak kommer lagene til gode via klubben. Alle KåFå Supportere hedres med en plakat i hallen. 

Du kan også støtte oss ved å be Norsk Tipping gi Grasrotandelen til KFUM Håndball. 

Mer informasjon om både grasrotandelen og KåFÅ Supporter medlemskap finnes på "Støtt klubben din".  Ta kontakt med klubben eller oppmann på laget hvis du trenger mer informasjon om hvordan du kan støtte klubben din.

Sparebanken Vest sponser ballvasker

KFUM Håndball takker Sparebanken Vest for støtte til ny ballvasker. Gaven ble overrakt klubben 31. august og mottatt av Christian og Anne Victoria.

ballvask

J01 satser mot Bring - Første kamp i Hundvåg-hallen torsdag kl 19:15

KFUM, Brodd, Hundvåg og Randaberg håndball J16 satser sammen som KFUM !

KFUM, Brodd, Hundvåg og Randaberg håndball satser sammen mot toppen. Klubbene har inngått et samarbeid for jenter på 2001-kullet, og satser på å konkurrere med Norges beste i sin årsklasse. Totalt omfatter satsingen ca. 35 jenter, og jentene har lag som spiller i 3 serier, J16 Region/Bring-kvalik, J-18 Bredde og Jenter 16- A.

Første kamp er mot SIF i Hundvåghallen torsdag 14. september kl 19:15. Kom og støtt KåFå.

 j01a