Volleyball er gøy

20120205 volleyball_u14

Jenter U14 kom på tredje plass i helgens turnering i Haugesund. Fra venstre: Arnfinn, Thea, Ella (bak), Anja, Nora, Henriette, Kristin (bak), Kari, Jofrid, Charlotte.

Søndag 5. februar kl 0725 var det oppmøte ved Ynglingen for avreise. Det var tidlig men heldigvis minnet Jofrid oss på at "Volleyball er gøy" !

I snøføyka nådde vi ferja kl 0800 fra Mortavika, etter litt deilige dønninger og en ny kjøretur (hvor enkelte tok en ekstra liten skjønnhetssøvn) kom vi frem til Skåredalen like utenfor Haugesund.

Første oppgave var å våkne tilstrekkelig til å kunne dømme første kamp. Deretter var det klart for innledende spill mot Haugesund og Sandved. KFUM jentene klarte seg godt og vant begge kampene.

Randaberg var motstander i semifinalen. Spenningen var til å ta og føle på, og respekten for "selveste Randaberg" var nok større enn forskjellen i ferdigheter. Kåfå jentene hadde mange gode perioder og ballvekslinger, men måtte tilslutt gå fra banen med tap.

Bronsefinale mot Vindafjord ble mer spennende enn 2-0 resultatet skulle tilsi, men kåfå jentene gjorde det de skulle og hadde mye flott spill . Det var en velfortjent seier og tredjeplass, under Arnfinn's eminente lagledelse hvor alle fikk prøve seg og spille i alle kampene.

Trenerne uttalte at de var veldig fornøyd med det de så og den gode fremgangen, med mange gode ballvekslinger og mye godt spill. 

Etter en lang dag tok vi endelig ferjen tilbake kl 1600 fra Arsvågen. 

Jofrid startet dagen med at "Volleyball er gøy" og jammen fikk hun rett !