Best når det gjelder på sunnmøre

BLINDHEIM - KFUM STAVANGER 1-3 (26-28,25-23,22-25,32-34)

Som alltid blir det jevnt og tett når disse lagene møtes. En meget underholdene og god kamp innledet volleyballsesongen i Ålesund. En flott ramme rundt kampen, men noen færre tilskuere enn vanlig.

Det over hundre som var der, laget sammen med en alltid våken og opplagt speaker en flott stemning i hallen. Alt i alt et perfekt arrangement. Banen var rigget og alt var klart to timer før kampstart, og det så virkelig innbydene ut. Dette kan mange arrangører ta lærdom av.

Kampen var preget at to lag som står godt til hverandre. Godt side-out spill, og det laget som gjorde færrest personlige feil, og som holdt hodet kaldest til slutt vant kampen. Etter mitt syn var det en fortjent seier, spesielt på bakgrunn av at KFUM Stavanger også ledet 23-21 i andre sett, men rotet det til for seg selv.

Tror at de som var i hallen denne ettermiddagen kommer tilbake, for underholdningsverdien var stor. Blindheim vil bli en hard nøtt i årets serie, spesielt når de får Camilla Dale og Janne Knutsen på plass. Da kan det være skummelt å tro at en enkelt kan spasere seg til seier i Ålesund :) Herved er dere advart.

På KFUM Stavanger sitt lag, er det særlig Karianne Lundberg som har vist jevnt og godt spille i to kamper på rad. Hun har virkelig tatt på alvor den skjerpede konkurranse fra Susann Kristin Larsen. Ellers viser jentene fra Stavanger at de er godt trent og har en sinnsyk vilje etter å vinne volleyballkamper. Det er en homogen tropp som spiller for hverandre. God egenskap.

Hyggelig å ha fire poeng etter de to første kampene, men det er mye trening som gjenstår og mange tøffe oppgjør i vente. Likevel er det alltid bedre å vinne enn å tape :)

Synsing av trener

Asle G. Halleraker

 

(skrevet 4.10.04)