kfum stavanger handball 240

KFUM RaHK J2002 lagbilde

KFUM Håndball og Randaberg Håndballklubb ble våren 2016 enige om å inngå et samarbeid for jenter 2002 kullet. Den viktigste årsaken til dette var at begge klubbene ønsket å tilby et komplett håndballtilbud til 2002 jentene sine. Et tilbud som skulle motivere alle! Motivere dem som ønsket «håndball på maten» :-) og dem som synes det er kjekt, men at det er andre ting som kan være kjekt også (med andre ord både elite- og  breddetilbud). Dette har blitt en ubetinget suksess og vi er i dag 23 jenter hvor alle gir uttrykk for stor trivsel i gruppen og fornøyd med det totale tilbudet samarbeidslaget har fått til.

Gladjentene har fire treninger i uken og oppmøte er nesten 100% - på hver trening! Ressursene rundt laget er også svært bra, med to svært kompetente og erfarne hovedtrenere, to assistent trenere, fysisk trener og to veldig involverte oppkvinner. Ja, vi er mange men har selvfølgelig plass til flere! Laget tar stadig nye skritt både teknisk og fysisk - OG sosialt :-) Hytteturer, curling, bowling, hjemmekvelder og selvfølgelig turneringer sveiser jentene sammen- men likevel på en måte som gjør at det er plass til flere håndballspillere i «sveisen» :-) Velkommen!

 

Facebook (evt. bruk FB logoen!): https://www.facebook.com/groups/872814869531720/  (men dette er jo en lukket gruppe…)

Instagram (evt. bruk Insta logo!): https://www.instagram.com/kfum.randaberg02/

SnapChat (evt. bruk Snaplogo!): kfumrhkj02 

 

Kontaktpersoner for laget

Hovedtrener

 Rolf Tore Sande

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

93256612
Hovedtrener Odd Ivar Alsvik

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

97547608
Trener Sveinung Skjeggestad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  91356007
Oppmann Aina Haug   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 91870760