NM U17 2020

Velkommen til NM i volleyball for U17 i Stavanger 26.-29. mars 2020!

KFUM Stavanger Volleyball vil på vegne av Norges Volleyballforund ønske dere alle hjertelig velkommen til Stavanger og landsfinaler i Norgemesterskap for U17 2020.

Vi håper at alle lag og deltakere skal få en flott volleyballopplevelse og få muligheten til å bli enda bedre kjent med flott ungdom fra hele Norge. KFUM Stavanger Volleyball arrangerer turneringen i Stavanger Idrettshall hvor alle kamper skal spilles fra fredag til søndag. Det blir derfor en veldig god mulighet for alle deltakere å se på alle de andre deltakerne også, noe vi oppfordrer til slik at vi alle får en flott opplevelse denne helgen.

Program

Torsdag

21.00: Teknisk møte

22.00: Dommermøte

Fredag

09.00: Åpningsseremoni

10:00: Puljekamper

Lørdag

09:15: Sluttspillkamper

20.00: Bankett på Clarion Hotel Stavanger

Søndag

09:00: Sluttspillkamper og finaler

16.00: Medaljeseremoni

Reglement, administrativ regulering og kampskjema

Her er linker til reglement og administrativ regulering for NM U17 samt kampskjema (åpnes i nye faner)

NVBF logo

 

 

 Reglement

 Administrativ regulering

 Kampskjema for ungdomsklasser

 Veiledning kampskjema

 

Baneoppsett

Hall 

Bane #2 og bane #9 benyttes til kamper kun lørdag. Fredag og søndag kan disse, sammen med resten av midtområdet, brukes til oppvarming.

På søndagen går begge bronsefinalene og begge finalene på bane #6.

 

Helse og Korona

Oppdatering 21/08 2020

Vi hadde lenge håpet at NM U17 kunne arrangeres denne høsten. Det er dessverre avlyst, så dette året blir uten NM for U17. Vi satser på å komme sterkt tilbake i 2021.

Oppdatering 18/3 2020

NM U17 er som dere vet avlyst. Flere klubber har etterspurt informasjon vedrørende bestillinger og påmeldinger.

Alle bestillinger er kansellert, men alt er fremdeles ikke avklart. Vi begynner nå i første omgang å betale tilbake til alle dere som har betalt for diverse bestillinger (t-skjorter, bankett, pizzabuffet og lunsjbuffet). Gi oss litt tid - dette er på vei!

Vi vil avvente tilbakebetaling av påmeldingsavgiften en liten stund til. Iallefall frem til vi vet med sikkerhet at NM blir avlyst for i år og ikke bare utsatt til høsten. I tiden frem til denne avgjørelsen er tatt (og det er den ikke enda) vil vi også få en fullstendig oversikt over hva vi som klubb har pådratt oss i direkte tap. Vi vil kanskje bli nødt for å be om et lite bidrag fra alle klubber for å kommer over den kneiken.

 

Oppdatering 11/3 2020

NVBF har besluttet at all nasjonal og regional konkurranseaktivitet avlyses fra 12. mars og ut mars måned. Dette får konsekvenser også for NM U17 2020.

Les mer om NVBFs beslutning her: https://volleyball.no/nyheter/status-koronavirus-11-mars-2020/

 

Oppdatering 10/3 2020

Det er opprettet en beredskapsgruppe hos NVBF som møter hver dag kl. 09.00 og 16.00. Da vil man diskutere ny daglig informasjon som kommer fra NIF samt andre forhold som kan påvirke våre aktiviteter.

Ingen arrangør kan alene avgjøre om arrangementet/aktiviteten skal gjennomføres eller avlyses. Dette er noe NVBF sin beredskapsgruppe skal avgjøre ihht. det som er gjeldende føringer fra myndighetene. Per dags dato; dvs. 10.3.20, skal alle arrangement gjennomføres som planlagt innenfor de rådende føringer myndighetene har gitt.

Alle spørsmål om karantene, tiltak osv. skal sendes til epost adressen gitt i informasjon nedenfor.

Informasjon rundt koronaviruset

NVBF har i løpet av helgen fått flere henvendelser om koronasmitte og er også kjent med at det er volleyballspilleren som er/eller kan bli satt i karantene. Derav kommer det henvendelser fra klubber og medlemmer som har spørsmål knyttet til arrangementet .
Status pr. mandag 10. mars kl. 13.00 er at kamper og arrangementer i utgangspunktet skal gjennomføres som planlagt.

NVBF har opprettet en beredskapsgruppe for å overvåke situasjonen daglig fremover, og som vil kunne fatte beslutninger og innføre tiltak og restriksjoner vedrørende NVBF arrangementer, samlinger og annen aktivitet. Gruppen vil forholde seg til overordnede instanser slik som kommunelege, fylkeskommunale og statlige tiltak, og NIF. Gruppen ledes av GS, Kristian Gjerstadberget.

For større arrangementer vil NVBF ta avgjørelser basert på et mer helhetlig bilde enn hva eksempelvis en kommuneleges restriksjoner tilsier.  

 • NVBF oppfordrer med dette klubber og  lag til å ta kontakt med kommunelegen lokalt, eller følge med på kommunens nettsider, for å få råd og svar på aktuelle spørsmål knyttet til gjennomføring av arrangementer. Den informasjonen man da blir gjort kjent med, skal kommuniseres til beredskapsgruppen, slik at en  helhetlig vurdering kan fattes i samråd med arrangør.
 • For normal idrettsaktivitet anmoder vi alle lag, klubber og medlemmer om å benytte Folkehelseinstituttets nettsider for oppdatert informasjon rundt viruset.
 • Vi viser også til NIFs hjemmeside som har opprettet en temaartikkel om det nye koronaviruset: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/ og det vil fortløpende/daglig oppdateres informasjon fra beredskapsgruppen.
 • Alle spørsmål knyttet til aktivitet, arrangement og kampavvikling, bes rettet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved kamper regionalt/nasjonalt.
 • Norges Volleyballforbund ved beredskapsgruppen vil gjøre en fortløpende vurdering på hvordan situasjonen rundt volleyballens kamptilbud best skal løses. Pr. mandag  10. mars er den generelle statusen fortsatt at arrangementer i utgangspunktet bør gjennomføres som planlagt. Dette gjelder inntil annen beskjed gis. Samtidig oppfordrer vi alle til å være svært nøye med å følge alle preventive tiltak for hindring av ytterlige spredning av viruset.
 • Hvis din klubb får spillere satt i karantene på grunn av koronasmitte eller -mistanke, eller at kommunehelsetjenesten innstiller på at arrangement avlyses, er det naturlig at det kommer spørsmål – eksempelvis om omberamming, utsettelser etc.,  og da skal henvendelsen sendes fra klubbens leder til NVBF til følgende kontaktadresser: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .
 • NVBF oppfordrer også alle om å være svært nøye med håndhygiene og andre grep for å redusere smittefaren. Les mer her!

Bestillinger

Last ned bestillingsskjema. Fyll inn navn på lag og bestilling av T-skjorter, bankett, lunsjbuffet gjennom helgen og pizzabuffet fredag kveld. Send til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Bestillingsfrister og betalingsfrister

Betaling av påmeldingsavgift (5000,-)

 • Betales til KFUM Stavanger Volleyball på 3201.09.29457 innen 1/3/2020. Betalingen merkes med lag (for eks  KFUM Stavanger Volleyball JU17)

Bestillinger av T-skjorter, bankett, lunsj og pizza

 • Innen 1/3/2020
  • (Banketten er fulltegnet)

Betaling av T-skjorter, bankett, lunsj og pizza

 • Innen 15/3/2020

logo

Les mer …

Praktisk informasjon

Mat under mesterskapet

 • Vi vil ha kiosk i Stavanger Idrettshall som vil være åpen hele helgen mens det pågår kamper. Her vil det bli solgt god skikkelig påsmurt mat samt enkle varmretter og frukt.
 • Frokost er inkludert i overnatting på hotell og her gjelder hotellets frokosttider.
 • Lunsj må kjøpes selv. Vi vil tilby lunsjbuffet for helgen som koster 200,- per person. Denne kan bestilles på forhånd og spises i lunsjrom i hallen.
 • Til kveldsmat fredag kveld byr vi på pizzabuffet på Clarion Hotel som kan bestilles på forhånd. Pris er 200,- per person.
 • Middag lørdag kveld er banketten.

Transport

 • Transport flyplass-hotell med vanlig rutebuss, evnt flybuss (flybussen stopper ved hotellet dersom det gis beskjed om det)
 • Transport mellom hall og hotell med vanlig rutebuss (ca 30 minutter å gå)
 • Noe transport er inkludert for dere som leier hotell via oss

Overnatting

Med så mange tilreisende er vi nødt for å bruke flere hotell.

Les mer …