kfum stavanger volleyball 240

Sandvolley

20170630 02685 DSC 1955Stavangers nye beachanlegg plassert bak Ynglingehallen ble etablert da KFUM Stavanger tok initiativ i juni 2015 til å etablere 8 sandvolleyball baner.

Perfekt volleyballsand fra Esbjerg ble flyttet fra Vågen i Stavanger etter world tour 2015 var over. Alle banene var på plass 23 juli 2015. Banene er tilgjengelig for medlemmer i KFUM Stavanger Volleyball med mulighet for booking av baner. Ønsker du ikke å være medlem kan du leie baner for 90 min.

For mer informasjon se på nettsidene her eller ta gjerne kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Bruk av banene

KFUM Stavanger Volleyball tilbyr sandvolleyballbaner til alle sine medlemmer. Ønsker du å bli medlem og få tilgang til vår on-line booking løsning for å forhåndsbestille baner så koster det kr 500 kr/utøver. Betaling skjer til konto nummer 3201.44.03905, viktig å merke betaling med navn og din fødselsdato(6 siffer), eller ved å bruke vår Vipps butikk for betaling; denne finner du på # 103792. Så snart vi har registrert betalt avgift på 500 kr, blir man tildelt en bruker konto i vår on-line løsning, som gjør at du kan bestille bane.

Bookingløsning: Booking løsningen ligger på: https://Ynglingenbeachvolley.skedda.com Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få tilgang via web.

Vi  legger ut generell informasjon på vår facebook side på denne lenken.

pdfKFUM Sandvolley informasjon 20170701 02855 DSC 2133

Bestilling av baner

Banene er åpne for bruk av alle, men for å benytte banene må du betale en liten avgift på 500 kr/utøver, da blir du medlem KFUM Stavanger Volleyball klubb, og kan få tilgang til vår on-line booking løsning.

Les mer …

Sponsorer

KFUM Stavanger Volleyball trenger støtte til å kunne beholde, vedlikeholde og videreutvikle sandvolleyballbanene på Lassa.

De initielle støttespillerne har bidratt med uvurderlig støtte for å etablere banene, og for videre drift av banene ønsker vi nye sponsorer velkomne.

Sponsorer vil kunne få profilering avhengig av sponsorbeløp. Vi tilbyr profilering på banene med skilt.

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer …

Hold orden på banene

bosspann

Vær grei å hold alle fremmed legemer som ikke har noe med sandvolleyball å gjøre borte fra sanden. Det er satt opp 2 stk boss spann som kommunen tømmer rutinemessig.

Vær grei og bruk disse.

Kjedelig å plukke flasker, sokker, bananskall etc. på anlegget. Så slipper vi også at måker og andre fugler/dyr fråtser i matrester og lignende som blir liggende igjen.

Volleyballspillere er kjent for å være ryddige personer :-)

Ingen grilling

Vi vil ikke ha noen form for bruk av ild inne på anlegget(sanden). Det være seg grill eller bål eller lignende inkludert engangsgriller. Dette må eventuelt foregå utenfor sanden. Vi vurderer å få på plass en grill på utsiden til neste sesong.

 

Banenummerering

Banene omtales med nummer som anvist på følgende skisse.

 

Bane 7

 

Bane 8

 

 

 

 Bane 3

 

Bane 4 

 

Bane 6

 

Bane 5

 

 

 

Bane 2 

 

Bane 1 

         

 

Ynglingehallen