Velkommen til KFUM Stavanger Volleyball

KÅFÅ3

KFUM Stavanger Volleyball har tilbud for jenter i de fleste aldersklasser.  På guttesiden har vi ikke vært flinke nok til å få etablert lag i de eldste klassene enda, men dette ligger inne i planene våre. Hjemmebanen er i Ynglingehallen. Klubben er i Norgestoppen på talentutvikling, men prioriterer også å være en breddeklubb med plass til alle.

Ny spiller?

Denne høsten (2020) har vi fått veldig mange nye spillere, og nå har vi dessverre ikke plass til flere. Vi vil vurdere opptak av nye spillere i januar 2021.

Interesseskjema er for deg som ønsker å begynne med volleyball i KFUM Stavanger. Når du fyller ut skjemaer et er lettere for klubben å plassere spilleren i riktig treningsgruppe, hvor kontakt så opprettes med aktuell oppmann/trener. Dersom det er plass tar vi imot nybegynnere i september og januar.

Interesseskjema finner du her

 

Aktuelle Facebook grupper:

KFUM Volleyball Alle

Kåfå Beachvolleyball

KFUM Stavanger Sittevolleyball

KFUM Stavanger Volleyball

Vestcup

Volleyball i Rogaland

Les mer …

Koronavett retningslinjer for Sandvolleyballanlegget

Viktig informasjon til alle brukere av sandvolleyballanlegget på Lassa. Retningslinjene er gjennomgått og utarbeidet av en ressursgruppe i NVBF. Retningslinjene har blitt godkjent av lokale helsemyndigheter i flere byer/steder i Norge, inkludert Stavanger. Det er laget et e-læringskurs basert på retningslinjene.

Alle som vil bruke anlegget vårt på Lassa SKAL gjennomføre e-læringskurset. 

e-læring (https://about.motimateapp.com/nvbf). Du registerer deg med eget navn og e-post og mottar deretter en mail som beskriver hvordan du får tilgang til kurset. Les mer om bruk av banene våre her

2ndre plass til Kåfå J-U17 i RM

KFUM J U17 2019 2020

 

Kåfå J-U17 tok andre plass i RM 2020 og er klar for NM i Stavanger Idrettshall 27 - 29. mars 2020. Her er vi i KFUM også arrangørklubb!

Regionslag Rogaland vant NM U16

20200112volley0

Gratulerer til region Rogaland, med KFUM jentene Paulina, Ariel, Anny og Julia, som idag ble Norgesmestere u16. Ariel fikk også pris som beste midtspiller på Allstarlaget ⭐️

Les mer …

Vestcup 2019

vestcup 2018 4

Foto: Lars K Aalgaard

Vestcup 2019 ble arrangert helgen 13-15 september av KFUM Stavanger Volleyball. Dette er 33. år på rad at Vestcup arrangeres, og Vestcup er nå Norges største innendørs volleyballturnering. Det ble spilt kamper i Stavanger Idrettshall, Vikinghallen, Ynglingehallen.

Les mer …

KFUM Stavanger Volleyball/ Beach

ONK 8643

KFUM Stavanger Volleyball er nettopp ferdige med å arrangere NM U19 i Stavanger Idrettshall. Dette gikk av stabelen i helgen som var og det ble en helg med vanvittig god volleyball fra de beste i landet. Våre egne jenter ble nr 3 og vi er kjempefornøyd med det! Nå står NM U17 og NM U15 for tur og vi gleder oss!


Men nå står også en hektisk utesesong på trappene på vårt fantastiske uteanlegg på Lassa.

Vi begynner å rigge opp banene helgen 14-15 april
Allerede 29 april har vi Åpen samling på beachbanene
Våre ukentlige onsdag turneringer starter opp i mai
Det vil bli arrangeret flere Rogaland Tour turneringer i sommer, bl.a. 2-3 juni
13 - 20 juni får vi besøk av et av USAs beste 16-års lag i volleyball
14-15 juli  arrangerer vi Norges Tour. Dette gikk på Solastranden i fjor. Kanskje Lassa i år?
NM Regionslag U17 10-12 august,
NM Veka 15-19 august med NRK og fullt kjør på Lassa, bl.a. med NM senior 16-18 august

NM Veka i Uke 33!

NRK, NIF, Norsk Tipping og ca 17 særforbund skal i uke 33 arrangere NM Veka rundt om i distriktet. Her skal vi bidra med å arrangere NM i sandvolleyball for seniorer!

NRK satser tungt på NM Veka. Det skal være bred dekning på alle av NRK sine sendeflater gjennom hele uken, høydepunkter fra dagen oppsummeres også i et eget 45 minutters kveldsmagasin som vises på NRK 1.
Det planlegges å sende 2-3 timer live fra sandvolley NM på NRK 1, + mange timer på de andre NRK kanalene.

Altså, hold av uke 33 folkens!