Om KFUM Stavanger Volleyball

KÅFÅ3

KFUM Stavanger volleyball leverer idrettsglede til barn og ungdom. Vi ønsker å være en breddeklubb som tilrettelegger for at aldersbestemte klasser skal ha rammevilkår for å kunne være i Norgestoppen.

KFUM Stavanger volleyball er et særidrettslag, tatt opp av Norges idrettsforbund. Idrettslaget ble stiftet 7. februar 1963. Årsmøtet er vårt øverste organ. Styret leder idrettslaget mellom årsmøtene. Idrettslaget samarbeider med Ynglingen og de øvrige KFUM idrettslagene. Aktiviteten foregår i hovedsak i Ynglingehallen på Lassa.

KFUM Stavanger volleyball har rundt 150 medlemmer, hovedsaklig i alderen 7-19 år. Vi har lag i  2. og 3. divisjon i tillegg til aldersbestemte lag. 

 

Ny spiller?

Interesseskjema er for deg som ønsker å begynne med volleyball i KFUM Stavanger. Når du fyller ut skjemaer et er lettere for klubben å plassere spilleren i riktig treningsgruppe, hvor kontakt så opprettes med aktuell oppmann/trener.

Interesseskjema finner du her

Velkommen til klubben!

 

Bli med på sitvolley!

470 x 315 Funkis VM

Vi starter opp med treninger i sittevolleyball tirsdag 16. september. Alle er velkommen!

Sittevolleyball er en morsom, fartsfylt og sosial aktivitet som kan spilles av absolutt alle. Det er ingen krav til verken forkunnskaper i volleyball eller grad av funksjonsnedsettelse, men du må kunne sitte på gulvet uten støtte og hjelp.

Om du kommer sittende eller stående, er mann eller kvinne; ønsker du å bli med, så er du hjertelig velkommen på trening! 

Tid:                             Tirsdager kl. 18.00 - 20.00 
Sted:                           Vikinghallen i Stavanger
Kontaktpers.:         Erling Trondsen (mob: 412 70 550)
                                      Oddbjørn Kvammen (mob: 908 35 288)

Erling Trondsen er en svært dyktig instruktør i sittevolleyball. Han har vært aktiv i mange idretter og har imponerende 20 medaljer fra Paralympics.

 

Klubbinformasjon

KFUM Stavanger Volleyball 

Ytre Eignanesvei 21 (tidligere Rektor Berntsensgt 7)

4022 Stavanger

Foretaksnr: 991 474 668

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Konto: 3201.31.98526

Loven vår finner du her:  KFUM LOV - Godkjent pr. 30 juni 2016

Organisasjonsplanen vår finner du her: Organisasjonsplan KFUM Stavanger Volleyball 2016

 

Reiseregning

Refusjon av reiseutgifter i forbindelse med reiser for KFUM Stavanger Volleyball gjøres basert på ferdig utfyllt reiseregning. Bruk et av følgende reiseregningsskjema, fyll ut og send til styret/kasserer.

 Volleyball_Reiseregning.xlsx

 Volleyball_Reiseregning.pdf