19-20 oktober reiste så å si hele foreningsstyret, og hele staben til Sveio. Målet med turen var å bli bedre kjent med hverandre, og ikke minst å forme noen linjer for hvordan vi vil at utviklingen i Ynglingen skal være.

På fredagen ble vi møtt med fiskesuppe, sivilarbeiderne fikk sitte bakpÃ¥ en slags traktor, til stor barnlig fornøyelse! Da alle var ankommet dro Leif og Hans linjer for helgen, før det igjen sto mat på bordet, denne gangen reker og krabbe! Altså en helg i fiskens tegn!

Til slutt var det båltid. Det var på tide å bære ved til bålet! Sivilarbeiderne gjorde en aldeles glimrende innsats, og det ble et flott og langvarig bål. Rundt bålet fikk vi servert kake og snop, og vi fikk en symbolsk vedpålegging av foreningsstyreleder Leif Kolnes. Som han sier: "Me må adle bera ved te bålet, viss bålet ska brenna!" Og bålet her er lik Ynglingens arbeid!

Etter en stund slo presten i Tor Magne Nesvik inn og vi fikk nattverd og en god kveldsstund! Så var det natt, og vi sov alle godt, før det igjen var morgen og tid for nye diskusjoner!

Takk for en flott helg til alle som var med!

Stabs og foreningsstyre tur til Sveio