10.- 16. august skal det arrangeres flere Norgesmesterskap på Sandvolleyballbanene på Lassa ved Ynglingehallen. I den forbindelse har KFUM Stavanger Volleyball fått kommunal støtte til å arrangere Street Art workshop for å dekorere containerne som står ved sandvolleyballbanene. Vi har etablert avtale med @urbanehender. https://www.facebook.com/urbanehender, som leder workshopen og det er åpent for alle ungdommer som ønsker å delta. 

urbanehender

Lær hvordan å lage kul kunst sammen med erfarne writers/street artists. Datoer:  22. June 17:00 - 20:00 og 23: June 12:00 - 16:00. Sted: Sandvolleyballbanene bak Ynglingen på Lassa, Ytre Eiganesveien 21. Alder : 13 år og eldre, og maks 15 deltakere. Det er gratis. Hvis du ønsker å delta send en email til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS til 41 300 786 med navn, aldre, telefon og mat allergier (eller andre spesifikke helse relatert arrangøren bør være klar over).

Lenke til arrangementet på Facebook - ungdommer i alle aldre kan melde seg på.

 

01 x run logo positiv RGB

X-Run er Norges tøffeste terrenghinderløp – fylt med spenning, adrenalin og moro. I år kommer konkurransen til Lassa og KåFå er medarrangør. Løpet vil foregå i nærområdet med Ynglingen som utgangspunkt. Lørdag 22 september går løpet for voknse, mens de litt yngre får sjansen søndag 23 september. En kan delta enten individuelt eller som lag. Dette blir gøy !!!


Så, Hvor TØFF er du egentlig? Mer informasjon og informasjon om påmelding finner du på https://x-run.no

 

KFUM har altid vært en klubb som tenker på andre og gjør hva er best for laget. Men vi har aldri hatt en navn for det, før nå!

 

UEGO!!

 

Takk til Sparebaken Vest sitt UEGO prosjekt som støtter oss med et betydelig beløp. Vi kan nå vise enda mer at vi bryr oss om andre.

UEGO (ordet) betyr det motsatte av ego(isme).

Det handler om å ha det gøy, samtidig som du kan gjøre noe bra for andre!

Disse pengene skal brukes på miljøskapende UEGO aktiviteter i klubben neste sesong.

Følg oss på Facebook https://www.facebook.com/kfumhandball/ og vår nettside for å se hvordan vi er UEGO, både i klubben og med de rundt oss.

 

For å lese mer om Sparebaken Vest sitt prosjekt, gå på www.uego.no eller på facebook https://www.facebook.com/uego.no/

 

#KÅFÅ

#UEGO

#syktuego

2017 kfumhandball beachKåFå arrangerer også i år Beach Håndball for gutter og jenter fra 12 år og oppover. Bli med på denne fartsfylte og spennende opplevelsen, hvor latter og godt humør står i fokus.

Vi har regionens beste beachanlegg og fjorårets turnering var en formidabel suksess. I år vil vi gjerne ha med enda flere lag og håper at all KåFå lag i de aktuelle årsklassene melder seg på.  Påmeldingsavgiften er kr 800,- pr lag. For lag i klubben gis det 50% rabatt ved påmelding før 1.juli , så her er det bare å melde seg på umiddelbart.

Vi oppfordrer også klubbens lag til å utfordre lag dere møter i seriespill til kamp på Lassa Beach anlegg.

Påmelding til turneringen skjer på denne lenken. Påmeldingsfrist er 22. august 2018. Mer informasjon finner du på kfumhandball.no

 

 

Ungdomsleir med 40 ungdommer ble gjennoført Kristi himmelfartshelgen. Nå venter BARNELEIR og FAMILIEHELG i juni og TWEENSLEIR i august. MELD PÅ!

vierleir

  • Barneleiren 2.-4. klasse (født 2008-2010) 22.-24. juni
  • Ynglingen familieleir 23.-24. juni 
  • Tweens-leiren. 5.-7. klasse (født 2005-2007) 31. juli - 4. august
Les mer …