Velkommen til Senior-Ynglingen

Senior-Ynglingen er en forening for voksne menn som har ledig tid torsdag formiddag. Vi møtes i Ynglingens lokaler, Ytre Eiganesvei 21 annenhver torsdag kl 11 – 13 hele året bortsett fra sommermånedene. Vi sorterer ikke organisasjonsmessig under KFUM/Ynglingen og har ingen medlemsavgift. For serveringen betaler hver deltaker kr 100 pr møte.

Formålet med Senior-Ynglingen er å skape et kristent omsorgs- og trivselsfellesskap for menn. Et viktig innslag på møtene er det sosiale samvær rundt småbord med servering og drøs. Etter maten er det et 5 minutters innlegg over et fritt valgt emne samt foredrag med etterfølgende kommentarer og spørsmål. Emnene varierer fra sentrale kristne oppbyggelser til orienteringer om kirke- og samfunnsliv. Innholdet bestemmes av skiftende 5-manns komiteer for hver måned. Disse komiteene står fritt i sitt emnevalg, men det skal være med et Guds ord på alle møtene – enten som emne i kjernetiden eller som egen skriftlesning.

Opptakten til Senior-Ynglingen ble tatt av brødrene Egil og Knut Roaldkvam i 1993. Målgruppen den gang var seniormedlemmer fra Ynglingen, men den har nå allsidig rekruttering uavhengig av organisasjonsbakgrunn.  På møtene kommer omlag 100 menn fra hele distriktet. Vi sender ut invitasjon med program på mail før hvert møte. Vi har også en Facebookgruppe som finnes på denne lenken

Kontaktpersoner: Per Inge Veggeland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), Olav Mugaas (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Kjell Bols (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), Inge Tappel (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) og Per Christian Malmin (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Det er bare å møte opp, velkommen!

 

seniorynglingen

Senior Ynglingen møter satt på vent

Kjære deltakere i Senior Ynglingen!

Kontaktutvalget har nylig hatt møte. Vi treffer stadig folk som savner møtene, og vi skulle gjerne sett at det hadde vært mulig å treffes. Vi har drøftet ulike alternativer, men konklusjonen er at vi fortsatt må sette dette på vent. En vesentlig del av våre samlinger er jo «drøs og dråpe». Samlingen rundt bordene med mat og den gode praten. Med de smittevernreglene som gjelder, ville dette vært vanskelig å få til.

Les mer …

Til deltakere i Seniorynglingen

Kontaktutvalget har hatt møte i dag, 18. august 2020. Slik situasjonen er ser vi oss nødt til å sette møtene på vent inntil videre. Vi følger situasjonen nøye og skulle det bli mulighet for møter, kommer vi tilbake med informasjon om dette. Da vil vi ta kontakt med de aktuelle komiteer med nærmere informasjon.

Vi har vært i kontakt med fagfolk som råder oss til å vente med møter inntil videre. Vi i kontaktutvalget synes det er trist å måtte gå til dette skritt og vet at mange savner det sosiale miljøet i seniorynglingen. Vi satser på å komme sterkere tilbake når situasjonen er avklart!

På vegne av Kontaktutvalget

Per Inge Veggeland