kfum stavanger handball 240

KFUM Beach Håndball turnering 11.-13. juni 2021

 

 

KFUM Beach 2021 er nå stengt for påmelding. Kampoppsett finner du her:  https://www.profixio.com/app/matches/kfum-beach-handball-2-2021/categories

KFUM Beach 2021 vil selvfølgelig bli arrangert i henhold til gjeldende smittevernregler. Dersom turneringen blir avlyst vil påmeldingavgift bli refundert i sin helhet. 

Oppdatert informasjon 5.juni:

Vi følger smitteregler nasjonalt og regionalt. Vi åpner nå opp for påmelding for klubber på Jæren/Nord-Jæren i ungdomsklassene slik at de klubbene som er i en kommune med få motstandere nå kan få anledning til å konkurrere. 

Husk: Det er 4 spillere på banen samtidig, så et lag vil klare seg med 5 spillere. Det kan være fornuftig med en innbytter eller to. Lokal regel for turneringen er maks 10 spillere pr lag.

Publikum: Det vil være begrensede muligheter for publikum på området. Vi kan ha maksimalt 200 personer på anlegget samtidig og vil ha adgangskontroll. Det oppfordres om at lag som er ferdige med sine kamper forlater området i rimelig tid slik at det er muligheter for publikum på de kampene som går. Vi anbefaler 1 tilskuer pr spiller som publikum. 

Kiosk: Det vil være kiosk på området med salg av drikke og diverse matvarer. Vi vil også servere pølser/hamburgere. 

Protester: Skulle det være ønske om å levere inn protest mot noen avgjørelser eller annet må det leveres til ansvarlig for resultatregistrering ved siden av kiosken. Kostnad for innlevering av protest er kr 800,- og må innbetales før protesten behandles. 

 

Skulle det være noen spørsmål kan en henvende seg til daglig leder i KFUM Kimberley Bleivik på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sportslig leder Bjørn Helle på mobil 99124766 (turneringsleder). 

 

Regler og innføring i Beachhåndball:

https://www.handball.no/globalassets/nhf-sentralt/utvikling/beach-handball/beach-handball_en-kort-innforing.pdf

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/utvikling/beachhandball/video/

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/utvikling/beachhandball/

 

Lenker til diverse videoer for innføring i Beachhåndball (må lastes ned):

Brøyt:

Flyvere: 

Piruetter: 

Shoot-out: 

Skritt: 

 

KFUM turnering logo beach

Facebook

facebooklogoKFUM Beach håndball har også en facebook side som finnes her : https://www.facebook.com/KFUMbeach/ . Her finnes informasjon og bilde fra tidligere års turnering og det oppdateres med informasjon og bilder fra årets etterhvert.