kfum stavanger handball 240

Velkommen til KFUM Håndball

KFÙMHandball

 

KFUM Håndball er en ren jenteklubb med lag i de fleste aldersklasser.  KFUM Håndball skal kjennetegnes ved :

Godt miljø
Håndball skal være gøy og klubben skal fremstå som en trygg og inkluderende møteplass. Klubben vektlegger samhold, god oppførsel og god lagmoral. KFUM er en UEGO klubb og skal fremme en UEGO klubbkultur.

Et aktivitetstilbud til alle
Klubben skal holde medlems- og treningsavgifter lave slik at flest mulig kan være med lengst mulig. Klubben skal gi et tilbud til både jenter som vil satse og jenter som primært verdsetter den sosiale dimensjonen med håndballen.

Sportslige resultater
Som håndballklubb ønsker vi selvfølgelig gode sportslige resultater. Klubben tilby jentene gode treningsfasiliteter med flinke og engasjerte trenere - og flere av klubbens lag utmerker seg på topp i sine avdelinger.

 

KFUM spiller sine hjemmekamper i Ynglingehallen. Jenter som ønsker å starte med håndball må gjerne ta kontakt med klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller direkte med oppmenn på det aktuelle laget.

Saksliste til ekstraordinært årsmøte

Styret i KFUM Håndball har kalt inn til ekstraordinært årsmøte mandag 30 august, der følgende saker legges frem for behandling.

  1. Godkjenning av stemmeberettigede, innkalling, saksliste, forretningsorden
  2. Valg av dirigent, referent, 2 medlemmer til å underskrive protokollen
  3. Valg av nytt styremedlem
  4. Oppdatering av vedtekter
  5. Eventuelt

 

I forbindelse med reorganiseringen av Stavanger KFUK-KFUM som ble vedtatt i ekstraordinært årsmøte den 6. januar 2021, ble det blant annet besluttet at håndballen skulle organiseres som egen KFUK-KFUM enhet og direkte medlem av KFUK-KFUM Norge, likestilt med Ynglingen/Hovedforeningen. I tillegg ble det besluttet at eiendomsmassen i KFUK-KFUM Stavanger skulle deles opp, slik at blant annet håndballen og volleyballen fikk fullt eierskap til og kontroll over Ynglingehallen.

Arbeidet med å gjennomføre reorganiseringen er nå inne i siste fase, og i den forbindelse er det behov for å oppdatere vedtektene i KFUM Håndball. Vedlagte forslag til vedtektsendring er utformet i samarbeid med KFUK-KFUM Norge, og baserer seg på standard tekst for idrettslag i KFUK-KFUM. Styret i Stavanger Håndball KFUM anbefaler årsmøtet å vedta den foreslåtte vedtektsendringen.

Justering av vedtekter finnes her

Alle som ønsker å delta på årsmøte må melde seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmeldingsfrist er søndag 29. august klokken 12.00.  

 

Med vennlig hilsen

Styret  

Innkalling til ekstraordinært årsmøte

På grunn av endring av lover i forbindelsen med reorganiseringen av KFUK KFUM Stavanger, innkalles det til ekstraordinært årsmøte for KFUM Håndball mandag 30. august kl 19.00 i Ynglingen.

For å ha stemmerett må man ha vært medlem av KFUM Håndball i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til KFUM Håndball. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Med vennlig hilsen

Styret

Jenter 2016

 

 

 

 

Kontaktpersoner for laget

Hovedtrener                                     
Oppmann/Kasser                                                                 

 

Årets Innsatspokalene

pokalene

KFUM Håndball Innsatspokalene

Vi delt ut 2 pokaler pr lag fra J12 og oppover fordelt mellom Årets spiller og Årets bidragsyter. Kriteriene for de to er:

Årets spiller

  • Spiller med best sportslig prestasjon eller utvikling i løpet av sesongen

Årets bidragsyter

  • Spiller med sterkt positivt bidrag til laget (miljømessig)
  • Tilstede på kamp og trening og viser en positiv holdning både på og utenfor banen

Årets spiller for 2020/2021 sesong er:

J2004- Astrid Husebø

J2005- Helene Bøe

J2006- Johanne Hay Opsahl

J2007-  Cathrine Pedersen Smith

J2008- Kristun Tufto Krag

Årets bidragsyter for 2020/2021 sesong er:

J2004- Emilie Kindervaag, Hanna Holmboe og Ane Mikalsen

J2005- Anna Sørsdahl

J2006- Elise Roland

J2007- Amanda Tvedt Mæland

J2008- Live Sandve Langeland

Årets KÅFÅ!!

øyvind

Årets KÅFÅ er Øyvind Gundersen.

Øyvind har gått i bresjen og gjort en utrolig jobb i forbindelse med klubbens økonomi og ny aktivitetshall. Denne nye hallen har vært snakket om og planlagt gjennom flere år, men nå er vi i ferd med å realisere dette viktige prosjektet. Det kan se ut til at hallen blir ferdig tidlig 2022 om alt går etter planen. Det er mange som har vært involvert underveis, men Øyvind har vært helt avgjørende hele veien.

Klubben vil takke Øyvind for innsatsen så langt og ser fram til ny hall ganske snart.