Velkommen til KFUM Stavanger Volleyball

KÅFÅ3

KFUM Stavanger Volleyball har tilbud for jenter i de fleste aldersklasser.  På guttesiden har vi ikke vært flinke nok til å få etablert lag i de eldste klassene enda, men dette ligger inne i planene våre. Hjemmebanen er i Ynglingehallen. Klubben er i Norgestoppen på talentutvikling, men prioriterer også å være en breddeklubb med plass til alle.

Ny spiller?

Denne høsten (2020) har vi fått veldig mange nye spillere, og nå har vi dessverre ikke plass til flere. Vi vil vurdere opptak av nye spillere i januar 2021.

Interesseskjema er for deg som ønsker å begynne med volleyball i KFUM Stavanger. Når du fyller ut skjemaer et er lettere for klubben å plassere spilleren i riktig treningsgruppe, hvor kontakt så opprettes med aktuell oppmann/trener. Dersom det er plass tar vi imot nybegynnere i september og januar.

Interesseskjema finner du her

 

Aktuelle Facebook grupper:

KFUM Volleyball Alle

Kåfå Beachvolleyball

KFUM Stavanger Sittevolleyball

KFUM Stavanger Volleyball

Vestcup

Volleyball i Rogaland

Les mer …

Koronavett retningslinjer for Sandvolleyballanlegget

Viktig informasjon til alle brukere av sandvolleyballanlegget på Lassa. Retningslinjene er gjennomgått og utarbeidet av en ressursgruppe i NVBF. Retningslinjene har blitt godkjent av lokale helsemyndigheter i flere byer/steder i Norge, inkludert Stavanger. Det er laget et e-læringskurs basert på retningslinjene.

Alle som vil bruke anlegget vårt på Lassa SKAL gjennomføre e-læringskurset. 

e-læring (https://about.motimateapp.com/nvbf). Du registerer deg med eget navn og e-post og mottar deretter en mail som beskriver hvordan du får tilgang til kurset. Les mer om bruk av banene våre her

2ndre plass til Kåfå J-U17 i RM

KFUM J U17 2019 2020

 

Kåfå J-U17 tok andre plass i RM 2020 og er klar for NM i Stavanger Idrettshall 27 - 29. mars 2020. Her er vi i KFUM også arrangørklubb!

Regionslag Rogaland vant NM U16

20200112volley0

Gratulerer til region Rogaland, med KFUM jentene Paulina, Ariel, Anny og Julia, som idag ble Norgesmestere u16. Ariel fikk også pris som beste midtspiller på Allstarlaget ⭐️

Les mer …