vier logo

Dugnad på Vier

Dugnadsgjengen på Ynglingens leirsted Vier – med kallenavnet Narve & Sønn – har nettopp avsluttet arbeidet med ny himling i hovedhuset. Dette er brannskille mellom første etasje og soverommene i 2 etasje. Med dette er siste ledd i de branntiltakene som var planlagt gjennomført. Arbeidet har vært ledet av HS Byggtjenester AS.

Tidligere i vinter er det blant annet satt inn brannvinduer i 1. etasje og brannskillene i inngangen til hovedhuset er oppgradert.

Samtidig er himlingen varmeisolert, det er lagt opp nye armaturer og deler av det elektriske anlegget er fornyet. Alt det siste er utført av Hans Egil Bru. Han er nå pensjonist men har lagt ned et stort arbeid som vi er svært glade for!

Tirsdag 8. mars var siste dugnadsdag på himlingen. Da var også en blid gjeng med gamle jenter med, de hengte opp nye gardiner, fjernet og hev gamle og utslitte stoler og kom med forslag om nye vegglamper. De tar sikte på en dag per måned på Vier – på dagtid. Men det er også oppgaver f.eks. med rydding og klargjøring til leirer – og opprydding etterpå -  som skal gjøres kveld/helg, så her er rom for alle.

Nå er snart alt klart for nye gode Vier-opplevelser!

Kontaktpersoner er Harald Nilsen tlf. 930 94 068 (Narve & Sønn) og Brith Elin Jacobsen tlf 926 54 989 (Vierdamene).

201601 Dugnad Vier

Bildet ble tatt 23.2.2016