vier logo

Sommerleirer Vier 2018

Ungdomsleir med 40 ungdommer ble gjennoført Kristi himmelfartshelgen. Nå venter BARNELEIR og FAMILIEHELG i juni og TWEENSLEIR i august. MELD PÅ!

vierleir

 • Barneleiren 2.-4. klasse (født 2008-2010) 22.-24. juni
 • Ynglingen familieleir 23.-24. juni 
 • Tweens-leiren. 5.-7. klasse (født 2005-2007) 31. juli - 4. august

 

PROGRAM PÅ SOMMERLEIR

På Vier har vi mange kjekke aktiviteter og samlinger. Du får høre fra bibelen, du får padle i kano, du får bade hver dag, du får snope i kiosken, og mye mye mer. Jakta på Skatta har blitt tradisjon, hvor barna og ungdommene deles inn i lag og jobber sammen hele uken med ulike oppgaver, for å til slutt være den gruppen som finner skatten. Leir på Vier er et minne for livet, og vi håper mange vil være med i år også! Ca. 20 ledere har allerede begynt å planlegge leirene, og gleder seg veldig til å bli kjent med mange nye barn og ungdom. 

Barneleir - familieleir 

Pga av få deltakere til barneleiren slås den sammen med familieleiren.

Barneleiren starter som planlagt fredag. Lørdag kl 13 rykker familieleiren inn og programmet for barna på barneleiren og familieleiren blir felles. Aktivitetene ledes av ungdomslederne på barneleiren. Både barneleiren og familieleiren avsluttes søndag kl 16:00. 

 

PRIS OG PÅMELDING

Klikk på denne lenken og trykk på "påmelding" knappen i høyre kolonne. Logg inn med mobilnr. og passord for å melde deg på. Hvis du ikke er medlem, mottar du et engangspassord for innlogging. Påmeldingsfristen er  18. juni 2018

TWEENSLEIR koster 2100,- 

Medlemspris 1800,- (for alle medlemmer i KFUK-KFUM) 

Er du ikke medlem i idrettslag eller andre grupper i kfuk-kfum, kan du opprette medlemskap direkte i Ynglingen. Kryss av for "bli medlem" når du melder deg på. Medlemskapet koster 200,- og varer ut året. 

Påmelding  og info familieleir:

https://www.facebook.com/events/897177790464870/

 

UTFORDRENDE ØKONOMI? VI VIL HA MED ALLE! SØK VÅRT DELTAKERFOND

Vi vil at alle barn og ungdom skal har mulighet til å delta på våre leirer. Dersom det med betaling er vanskelig, så ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi sammen en løsning. Mange barn og unge vokser opp i familier som har en sårbar økonomi og som ikke har råd til å la barna delta i organiserte fritidsaktiviteter. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge i vår organisasjon kan være med, uavhengig av familiens økonomi. 

Søk vårt deltakerforn: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond om støtte til deltakelse på våre ukentlige aktiviteter og arrangementer. 

 

Vi minner om at:

 • Alle KFUK-KFUM sine arrangementer er rusfrie
 • Det kan bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under våre arrangementer til profilering av KFUK-KFUMs aktiviteter i blader, brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed til arrangør hvis du ikke ønsker at bilder av deg blir offentliggjort.

Har du spørsmål til påmeldingen eller arrangement? Ta kontakt med arrangøren(e):

 • Rogaland KFUK-KFUM
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 98816112
 • Stavanger KFUK-KFUM, Ynglingen
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 40607088